Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa

11-vuotias kaunis leikattu tyttökissa Melli etsii pikaisesti uutta kotia vanhuuspäivilleen.

Melli tykkää rauhallisista rapsutuksista ja leikeistä, mutta pelkää lapsia ja saattaa raapaista tai puraista ahdistuneena. Pienen lapsen takia nyt joudummekin kissasta luopumaan.

Melli on sisäsiisti. Ollut elämänsä ekat 9 vuotta sisäkissana ja ulkoillut satunnaisesti valjaissa, mutta nyt viimeiset parivuotta asunut omakotitalossa ja saanut ulkoilla pihalla itsenäisesti. Melli saattaisi varmasti tottua uudestaan valjaisiin ja niissä ulkoiluun tai ulkoiluaitauksessa oloon. Melli on saanut puutiais- ja madotuslääkkeet säännöllisesti.

Mellillä on ollut muutama vuosi sitten virtsakiviä, jotka on nykyisin pystytty ruokavalion avulla välttämään. Melli on asunut aikaisemmin toisen kissan kanssa, mutta mielestäni on vapautuneempi ollessaan ainut kissa. Koiria Melli pelkää ja pieniä lapsia. Mellin mukaan saa kaikki Mellin tavarat: kantokopan, hiekkalaatikon, valjaat, raapimispuun ym kissan hoitoon tarvittavat välineet. Melli asustelee tällä hetkellä Valkeakoskella.

Kerron mielelläni Mellistä lisää nn.mattila (a) gmail.com