Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa

Hani on 6-vuotias puhdasrotuinen ja rekisteröity naaraskoira, jolla rokotukset kunnossa.

Hani on erittäin energinen, joka saattaa aluksi vaikuttaa uhkaavalta innokkuutensa ansiosta. Hanin haasteena onkin juuri hyppiminen, koska Hani ei oikein ole oppinut tervehtimään muutoin.

Muut koirat ovat Hanille kuitenkin se isoin haaste, ja tarvitsisi lenkkireiteikseen alueen, jossa ei paljon muita koiria liikkuisi. Hanilla kävi vahinko vähän aikaa sitten, ja päästessään remmistä irti Hani puraisi pienempää koiraa. Isojen koirien kanssa Hani on joskus ystävystynytkin, mutta pienempien koirien kanssa Hani ei osaa olla ystävä. Hanilla on eroahdistusta ja saattaa yksin jäädessään hetken haukkua ikäväänsä.

Hani tarvitsisi paljon liikuntaa tai ison pihan, jossa saisi energiaansa purkaa. Joudun Hanista luopumaan, koska en itse tällä hetkellä pysty Hanille tarjoamaan tarpeeksi aktiivista elämää. Asun myös keskustan laidalla, joten lenkittäminen on minulle suuri haaste muiden koirien takia.

Hani on kooltaan pienehkö saksanpaimenkoira, joten vetämisestä huolimatta suhteellisen hyvin hallittavissa. Hani rakastaa leikkimistä, vaikka välillä leikki onkin rajua. Pallon heittely ja uiminen on parasta herkkua. Hanilla on ongelmia atooppisen ihon kanssa, joka parantunut hyvin erikoisruokavaliolla.

Hani tulisi varmasti hyvin toimeen perheessä, jossa olisi kokemusta haasteellisen koiran käsittelystä. Hani on tullut toimeen hyvin alakoulu-ikäisten lasten kanssa ja mielellään vartioi omiaan. Hani asuu nyt Tampereella.

Luovutusmaksu 100 euroa. Tiedustelut ja yhteydenotot Minette Sinisalo, minisalo (a) hotmail.fi