Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Ramina on 12-vuotias maatiaiskissatyttö ja etsii uutta kotia mieluiten ainoana kissana.

Raminan kaverina on ollut 10 vuoden ajan toinen kissa, mutta välirikon takia eivät tule enää toimeen keskenään, useista yrityksistä huolimatta. Ramina on ollut välirikon jälkeen väliaikaisessa kodissa, mutta nyt haussa olisi hyvä ja rakastava loppuelämän koti.

Ramina on kiltti ja rauhallinen kissa, joka ei viihdy kovin usein sylissä, mutta kaipaa silityksiä ja rapsutuksia senkin edestä. Puhelias ja huomionkipeä kissa, joten juttuseuraksi kelpaa hyvin. Raminan erityistaitona on hölmöydellään synkimmänkin päivän ilostuttaminen.

Ramina on leikattu ja madotukset ja rokotukset ovat kunnossa. Pennusta asti toinen silmä on ajoittaisesti vuotanut ja eläinlääkäri on ehdottanut pölyallergiaa syyksi. Muuten Ramina on terve, ja viime vuonna tehdyn laajan verikokeen tulokset näyttivät hyviltä.

Uuden kodin olisi hyvä olla rauhallinen ja sellainen, jossa Ramina voisi olla huomion keskipisteenä. Ei perheeseen, missä pieniä lapsia, koiria tai mieluusti muita kissoja. Ramina viihtyy sisäkissana, mutta valjaissa ulkoilu rauhallisessa paikassa on aina mukavaa.

Raminaa voi tulla katsomaan paikkaan Multisilta. Luovutusmaksu sovitaan. Mukaan saa kantokopan ym. Yhteystiedot Sirpa p.040 845 2103