Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa

Pian 2 v. täyttävä dobermann/husky/malinois-mix leikattu uros nimeltään Jedi etsii kotia omakotitalosta maalta.

Koira tuli meille kodinvaihtajana ja nyt koeajalla ollaan huomattu, ettei ole tasapainossa meidän toisen uroksen kanssa, ja vanhempi koira on alkanut ahdistua, joten yhteiselo meillä ei suju. Nyt etsitään koiralle sitä oikeasti oikeaa kotia, jossa saisi elää loppuun asti.

Tämä koira ei kuitenkaan sovi jokaiseen kotiin, joten seuraavassa uuden kodin vaatimuksia; Kodin täytyy ehdottomasti olla omakotitalo ja sijaita taajaman ulkopuolella/maalla, jossa paljon ns.omaa tilaa koiralle olla ulkona vapaana! Jedillä myös vahtivietti, joten suotavaa, että pääsee viettiään toteuttamaan.

Kaupunkielämä ei Jedille sovi yhtään, sillä menee todella kierroksille liikenteestä ja ihan vain ohikulkevista ulkoilijoista! Remmilenkeistä ei siis mitenkään nauti vaan on hieman stressaantunut ja epävarma. Jedi myös vetää remmissä, mutta tässä on kyllä tapahtunut edistystä.

Tämä koira Rakastaa ihmistä, ihmisiä, mutta ei niinkään piittaa muista eläimistä. Koirapuistoissa on kyllä juossut ja leikkinyt koirien kanssa, mutta näin kotioloissa ei ainakaan toisen uroksen kaveriksi. Vanhemman nartun kanssa elänyt aiemmin ja se sujui ihan hyvin. Ulkona on näyttänyt viettiä myös riistan perään, mutta pyrkii olemaan ihmisen lähellä vapaana ollessaan. Sisällä oman ihmisen kanssa ollessaan käpertyy syliin nukkumaan. Ei siis ulkokoiraksi vaan perheenjäseneksi! Jedillä myös eroahdistusta ja paras koti olisi koti, jossa ihminen koko ajan seurana tai sitten koira mukana töissä. Eroahdistus ilmenee eestaas ravaamisena, haukkumisena, ulvomisena. Jedillä on tekemisen halua ja tarve liikkua paljon. Jedin kanssa tehty hieman tottista ja kokeiltu jälkeä ja Jedi kyllä rakastaa, kun saa "tehdä töitä". On erittäin perso nameille ja ruoalle. Miellyttämishalua löytyy.

Pienten lasten kanssa en suosittele ison koon ja vauhdikkuuden vuoksi. Kissoihin tai muihin pieneläimiin suhtautumisesta ei ole tietoa.

Mielellään siis aikuistalouteen maalle, jossa saisi olla ihmisen mukana koko päivän ja liikkua vapaasti sekä tehdä "töitä" ja sitten päivän päätteeksi käpertyä ihmisen viereen sohvalle. On voimakas koira, säkä n. 65 cm ja paino n. 40 kg. Koiraa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi.

Anna
0449793445