Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Miina on musta maatiaiskissa, kohta 11v. ja Vilma raidallinen maatiaiskissa, kohta 6v.

Kissat joutuvat olemaan liian paljon kahdestaan muuttuneen elämäntilanteen johdosta. Nyt kun lomatkin ovat ohi, Vilmassa alkoi esiintyä eroahdistusta. Pissasi divaanin ja huutaa kun lähden. Miina rauhallisempi. Tällä hetkellä on Feliway lauhdutin pistorasiassa ja molemmat ovat rauhallisempia. Kuitenkin toivoisin, että hyvässä kunnossa oleville kissoilleni voisi löytyä uusi koti, jossa saisivat rapsuttelua ja seuraa. Aikaa omistajilta ja rakkautta.

Molemmat kissat ovat leikattuja ja rokotettuja. Ovat täysin sisäkissoja ja asioivat pelletti-laatikossa. Kumpikaan kissoista ei nuku öitä makuuhuoneessa. Päivälläkään he eivät pääse minun makuuhuoneeseen, mutta lapseni huoneessa saattavat olla, mutta vähemmän. Molemmat ovat arkoja aluksi uusille ihmisille, mutta tulevat moikkaamaan, kun saavat rauhassa tutustua. Miina murisee kuin koira vieraille :) Muihin eläimiin eivät ole tottuneet. Lapset ovat aluksi molemmille niitä uusia ihmisiä, mutta kun tilanne rauhoittuu tulevat jutulle ja tutustumaan. Kumpikaan ei pure kuin syystä esim. ruokaa liian vähän tai Miinalle väärää, mutta todella harvinaista. Raapiminen iholle yleensä vahinko, eivät raavi kuin joskus huonekaluja.

Miina on vähän jo laiska leikkimään, mieluummin sylittelee ja polkee vatsaa. Miina on hiukan nirso ruuan suhteen ja ylipainoinen. Rakastaa sylittelyä ja silittelyä. Kynnen leikkuussa tarvitaan kaksi, toinen pitää sylissä. Saattaa murista ja osoittaa mieleltään, joskus vähän raapinut, kun tykkää asiasta yhtään.

Vilma syö oikeastaan mitä vaan... Aamupala leivänkin, jos jäänyt pöydälle. Vilman valtakuntaa on kellari (asuintilaksi remontoitu ja siellä pesutilat) ja siellä nukkuu usein päivät. Vilma itse hakeutuu rapsutettavaksi, ei pidä, jos ottaa syliin, on arempi. Mutta kellarissa pitää antaa villasukka-haleja eli tuo jalkoihin pyöriin ja kietoutuu jalkojen ympärille, puskee villasukkia ja hinkuttaa itseään ja silloin on rapsuteltava mahan alta. Vilma leikkisi, vaikka kuinka paljon, jos olisi aikaa.

Todellakin toivoisin, että saisivat paremman kodin, kuin mitä itse pystyn nyt tarjoamaan. Kodin olisi hyvä olla isompi, jotta molemmat saisivat sen oman tilan. Yhdessä nukkuvat välillä ja pesevät toisiaan mutta pääsääntöisesti ovat omilla pedeillä.

Kissat siirtyvät kohta minun luotani Kuhmalahdelta miehelleni Orivedelle. En kuitenkaan oikein usko, että sopeutuvat, kun miehelläni vain kaksio. Mutta yritetään.

Kissojen mukana tulisi kaikki heidän tavaransa, peletti laatikosta taljoihin asti. Ne heidän lemppari jutut ja nukkumapaikan pehmusteet sekä kaksimetrinen raapimispuu, jossa kolme pesää. Vilma kiipee kyllä katon rajaan asti, mutta Miinalle pitää rakentaa vähän kulkusiltaa, vaikka toisesta tuolista. Ei oikein jaksa/uskalla hypätä korkealle tai korkealta.

Luovutusmaksu olisi yhteensä 70 euroa tarvikkeineen. Toivon ennen kaikkea, että Miina ja Vilma saisivat uuden hyvän kodin. Vastaan mielelläni kysymyksiin tai mieheni, ja ilmoitamme, jos ja kun kissat siirtyvät Orivedelle. Kissoja saa tulla katsomaan ja tutustumaan heihin, ennen minkäänlaisia päätöksiä.

Ystävällisesti Saija Saario puh: 0400-834 230, saija.saario1 (a) gmail.com tai Vesa Ylistenniemi puh: 040-749 2008, vyy1977 (a) gmail.com