Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Totaalisen ajanpuutteen ja uuvahtamisen vuoksi luovumme kolmesta 1,5-vuotiaasta tyttökanistamme.

Tytöt ovat olleet yhdessä luovutusikäisestä lähtien, kaksi ovat sisaruksia. Rodultaan kääpiöluppa-leijonaharjas mixejä. Kanit asuivat 4 kk kodissamme meillä sisällä, mutta sänkyyn pissaamisen ja sotkemisen vuoksi siirsimme ne piharakennukseen, missä ovat nyt osin kanojen kanssa päästen myös ulkoilemaan. Elämäntilanteen vuoksi aikaa ja voimia ei riitä niiden kanssa olemiseen ollenkaan ja meinaa koko puput unohtua sinne arjen haasteissa.

Luppiksen näköiset Näyttis ja Vanilla ovat rohkeampia, tumma Pomppomp on arka. Toki nyt kaikki ovat hieman arempia kuin aiemmin, koska niiden kanssa ei ole oltu. Pääosin suostuvat silitettäväksi herkkua annettaessa, aiemmin syliteltykin. Eläinhoitaja käynyt kertaalleen leikkaamassa niiden kynnet viime talvena ja piti heitä rauhallisina ja helposti käsiteltävinä, mutta itse en ole yhtä taitava ja kynnet jääneet leikkaamatta.

Etsin niille uutta ja parempaa kotia joko yhdessä tai erikseen, mutta luovutuksen on oltava samanaikaisesti. Häkkikaneiksi en myy, tarvitsevat tilaa liikkua. Joko sisälle tai piharakennukseen. Pirkanmaan alueella voin kuljettaa ilmaiseksi uuteen kotiin.

Lisätiedot Hanna Wallenius 045 644 6066. Tampere, Aitolahti. Päivisin en pysty vastaamaan puhelimeen, joten silloin kannattaa lähettää viesti. Hp yht. 100e tai 40e/kani. Häkkiä tms ei ole antaa mukaan. Kaneja ei ole leikattu eikä rokotettu