Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa

Harmaavalkoinen 13-vuotias Onni ja mustavalkoinen n. 9-vuotias Tuisku etsivät rakastavaa kotia.

Kisut ovat kilttejä ja ihmisrakkaita, tulevat mieluusti viereen tai syliin hurisemaan ja rapsutuksia hakemaan. Onni on leikattu poika, rohkea hurinakone, jossa riittää vielä virtaa narunmetsästysleikkeihin. Tuisku on vieraille arka leikattu tyttökissa, joka tutustuessaan on oikea halinalle.

Kissat ovat eläneet yhdessä 6 vuotta, tulevat toimeen hyvin, mutta elelevät aika itsenäisesti samassa kodissa. Ovat olleet sisäkissoina, tykkäävät lasitetulla parvekkeella tähyillä ympäristöä. Onni on vuosia sitten ulkoillut valjaissa ja Tuisku löytökissana on vanha ulkoeläjä, joten turvalliseen ulkoiluun ajan kanssa saattavat tottua.

Kissat tykkäävät nukkua vieressä, mutta ovat nyt tottuneet myös yöt olemaan pois makuuhuoneesta. Eivät ole tottuneet lapsiin tai muihin eläimiin. Perheessämme on vauva, jonka takia kissoista joudumme luopumaan. Kissat ansaitsevat kodin, jossa on aikaa leikittää ja sylitellä, ilman jatkuvia kieltämisiä ja huoneisiin pääsyn rajoittamisia.

Terveystiedot annetaan mukaan ja luovutusmaksu 40 euroa/kissa peritään sitoutuneen ja hyvän kodin takaamiseksi. Kissat ovat käyneet säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksissa ja rokotuksissa. Molempia kissoja on käytetty hammashoidoissa. Onnilla on synnynnäinen polven luksaatiovaiva, joka ei häntä pahemmin ole haitannut.

Kuulisin mielelläni kuulumisia uudesta kodista kissojen luovutuksen jälkeen. Lisätietoja saa kysymällä.

Maria Ritamaa maria.ritamaa (a) gmail.com 045-136 9463