Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon marsu Koditon marsu

Loppuelämän kotia vailla kaksi söpöä uros marsua.

Tytär saavuttanut teini-iän niin on äitiä kiireisempi ja pojat ei saa niin paljon aikaa ja rakkautta kun tarvisivat...

Manu/Self saffron/uros/synt. 2016
Pirteä kaveri. Helppo käsitellä ja tottunut lapsiin. Hauska tapaus. Tottunut asumaan yksin... Näkee ja kuulee kuitenkin kaverinsa Fetan aitauksessaan seinänaapurina. Mikäli laittaa samaan häkkiin matsi alkaa välittömästi. Terve ja elinvoimainen.

Feta/Nonself black himalaya/uros/synt.2020
Tempperamenttisempi, haastavampi tapaus mutta käsiteltävissä. Tottunut lapsiin. Menevä tapaus. Ääntelee ja juttelee kovasti. Pojat asuvat taikakuutioista tehdyistä aitauksissa ja ovat kontaktissa aidan läpi mutta molemmilla oma rauha.

Mielellään pojat samaan kotiin ja omakotitalo missä kunnolla tilaa niin olisi plussaa. Eduksi katsotaan aiempi marsu kokemus ja loppuelämän koti etsinnässä. Mukaan saa taikakuutiot ja kaiken mitä haluaa.

Asumme Nokialla ja mitä pikemmin sen parempi. Hp. 100e sis molemmat pojat ja tarvikkeet. Minna p. 0451053507