Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa

Kotia etsivät hurmaava, rauhaa rakastava kaksikko Tampereella kissalauman kemiaongelmien vuoksi.

Haikein mielin, tehtyämme kaikkemme sopeutumisen eteen, olemme päättäneet etsiä senioreille rauhallisen loppuelämän kodin. Mini (tyttö) ja Coco (poika) ovat osoittaneet hoitopaikassa sopeutuvansa muutokseen paremmin kuin muut kissamme. Parivaljakko ei siedä koiria tai toisia kissoja, he ottavat kuitenkin ihmisvieraat avosylin vastaan. Sisarukset ovat erittäin huomionkaipuisia, ovat mielellään sylissä rapsutettavana tai harjattavana.

Mini ja Coco ovat olleet terveitä, lukuun ottamatta hammashoitokäyntejä. He ovat kuitenkin herkkämahaisia ja nirsoja ruoan suhteen, nappulan täytyy olla hypoallergeenista ja viljatonta, märkäruokaa he syövät vaihtelevalla menestyksellä hienostuneen makupalettinsa ansiosta. Turkin säännöllinen harjaaminen on erittäin tärkeää ja olemme syöttäneet heille mallaspitoisia tahnoja karvapallojen ehkäisemiseksi.

Sisarukset luovutetaan vain samaan eläimettömään rauhalliseen kotiin. Meille saa tulla tutustumaan kissoihin etukäteen ja tuomme kissat ehdokaskotiin varusteiden kera. Luovutuksen yhteydessä pyydämme maksun.

Yhteydenotot ja kotiesittelyt sähköpostilla: Nuppu Siren nuppuinen (a) gmail.com