Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kani

Kaksi kania etsii uutta kotia, koska puolisoni astma/allergia on pahentunut.

Kaneli on puhdas Ranskanluppa leikkaamaton naaras. Kaneli on vasemman puoleisessa kuvassa. Kaneli on syntynyt 27.7.2021. Mitä pitää huomioida Kanelin kanssa niin se on aggressiivinen. Ei siis tykkää käsittelyistä ja saattaa hyökätä käden kimppuun ja purra. Epäilemme, että se johtuu hormoneista ja sterilisaatio olisi hyvä tehdä. Se olisi hyvä, jos olisi ainoa kani, eikä olisi lapsia. Kanelin luonne on silti aikas ihana. Siis ihan neitimäinen on.

Manteli on taas syntynyt 27.1.2020 ja sekarotuinen leikattu uros. Hän rakastaa kovaakin käsittelyä. Ja on todella herkkusuu. Heti kun kuulee että pussi rapisee, niin tulee luokseen. Sopisi jonkun kaveriksi. Manteli on oikean puoleisessa kuvassa.

Mantelin luovutusmaksu on 80e ja Kanelin luovutusmaksu on 80e. Ne sijaitsevat Tampereella.

Saara, sähköposti caninonna (a) gmail.com