Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Hubert (7 v.) ja Asla (6 v.) joutuivat muuttamaan omakotitalosta yksiöön, eivätkä he sopeudu pienentyneeseen reviiriinsä, joten he etsivät nyt uutta kotia.

He asuvat pääkaupunkiseudulla, mutta sanoivat, että rakastavan kodin perässä he ovat valmiita myös matkustamaan.

Hubert on sosiaalinen ja ihmisrakas ja sisäsiisti pupuherra, joka pitää ihmisistä ja paijailusta. Asla on arka tyttö ja pitää lähinnä Hubertista, mutta kun hän saa tilaa, eikä häntä ahdistele, hän on tyytyväinen ja tekee tuttavuutta pyörimällä jaloissa. Aslakin on kiltti, eli ei hän pure, mutta ahdistuu jos häntä lääpitään. Puput ovat hyvin tottuneet pieniin koiriin, mutta lapsiperheen iloiseen hulinaan he eivät sovi.

Molemmat ovat leikattuja kääpiökaneja ja ovat asuneet eläinlääkärin hellässä huomassa, joten he ovat täysin terveitä. Häkkikaneiksi he eivät halua ryhtyä, vaan he ovat tottuneet elämään vapaana talossa useammassa huoneessa. Liian pieni tila saa heidät jyrsimään paikkoja. Tarpeeksi iso reviiri sekä lelut pitävät heidät tyytyväisenä. Kaikki tarvittavat tarvikkeet saa heidän mukanaan. Kanit ovat tottuneet myös kesällä ulkoilemaan aitauksessa. Hubert ja Asla muuttavat vain yhdessä pariskuntana, eivätkä he myöskään hyväksy parisuhteeseensa kolmansia osapuolia.

Jos sinulla tai tutullasi on tarjota Hubertille ja Aslalle rakastava koti, jossa kaniinien sielunelämää ja tarpeita ymmärretään, otathan yhteyttä!

Luovutusmaksu on sovittavissa uuden kodin budjettiin sopivaksi, kunhan koti on heille juuri se oikea!

Sini Lehtonen, puh. 0400 167470, supersnitsu (a) gmail.com