Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa

Olen Pekka, 10-vuotias, loistava hiirikissa. Asustelen Pirkanmaalla.

Isäntäni joutui pyörätuoliin ja muutti pari vuotta sitten maalta kaupunkiin lähemmäs palveluja. Minä en voinut kerrostaloon muuttaa, kun olen tottunut ulkona seikkailemaan omien mielihalujeni mukaan. Kiltti naapuri otti minut hoitoonsa ja nyt olenkin heidän raksyttävään vahtikoiraan jo hyvin tottunut -kunhan se ahmatti ei syö ruokiani. Pieniä lapsia perheessämme ei ole, eikä ollut isännälläkään. Kyllä minä niitäkin siedän, kunhan antavat minulle omaa rauhaa.

Viihdyn oikein hyvin kummassakin kodissani, sillä pihaa ja hiiriä riittää omiksi tarpeiksi. Mutta matkustamiseen en ole tottunut ja autossa voin pahoin. Nuo ryökäleet kun reissaavat työn takia 2 kodin väliä, niin minä ressaannun joka kerta, kun kuljetuskoppa otetaan esiin. Ja tähän ei tunnu nyt mikään auttavan.

Minä olen siisti, hyvätapainen ja kissamaisesti itsepäinen oman polun kulkija. Minua saa rapsuttaa tutut, silloin kun minulle sopii. Silloin kun en ole lempiharrastuksissani, metsästämässä tai loikoilemassa, seuraan hyvin tiiviisti iskän ja äiskän puuhia. Iskän meluavat koneet eivät minua pelota lainkaan. Välillä olen enemmän sahanpuruissa kuin hän.

Talven tullen siirryn sisätiloihin ja lähinnä nukun päivät pitkät. Yövuoroihin en viitsi lainkaan huonolla kelillä lähteä, vaan hakeudun tilanteen salliessa äiskän viekkuun nukkumaan.

Olen terve poika – mitä nyt välillä vähän reviiririidoissa muiden kollien kanssa pieniä naarmuja tulee. Olin hiljattain viikon hoidossa vierailla ihmisillä ja parin päivän kuluttua olin jo ihan kotiutunut sinne. Kunhan on ruokaa, tilaa ja omaa rauhaa, niin minäpoika viihdyn kyllä.

Jos haluat tarjota minulle hyvän ja rakastavan loppuelämän kodin, ota yhteyttä Minna Lähdekorpi p. 050 3104 449, minna.lahdekorpi (a) gmail.com. Luovutusmaksu on 75e ja sitä vastaan saa kiipeilytelineen ja vessan mukaan.