Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kani Koditon kani Koditon kani

Beatrix on tällä hetkellä koeajalla uudessa kodissa. Tässä on Beatrix 4 kk. Sosiaalinen, avoin, reipas ja rohkea nuori tyttökani.

Hän haluaa uuden perheen, sillä yhteiselo vanhemman uroskanin kanssa ei onnistu. Näyttäisi siltä, että neiti haluaa määrätä kaapin paikan, joten etsinnässä on lupsakka ja nuori kastroitu uroskani kaveriksi.

Bean kasvattaja ei otakaan kania takaisin, joten etsimme kotia itseksemme. Bea on 31.5.2022 syntynyt pienikokoinen risteytyskani. Ainakin rexiä hänessä on, tosin Bealla on normaali turkki. Aloittaa uuden elämän yhdistelmärokotteen saaneena ja steriloituna. Kapsäkkiin pakataan myös tuttua pellettiä, kasa heinää sekä Kanikirja.

Bea on aivan ihana nuori neiti, joka on kaikissa touhuissa mukana. Rouskuvia kasviksia sun ei tarvi syödä enää koskaan yksin, eikä varsinkaan siivota vessalaatikkoa ilman seuraa. Ylipäätään tykkää olla mukana kaikessa. Bea saa paljon hepuleita, jonka jälkeen hän heittää kyljelleen pötköttämään. Ympäristön vaihtuessa on odotettavissa ainakin viikonpituinen keskustelu siitä, onko soveliasta pissata matolle vessalaatikon sijaan.

Bea on vintiö luonteeltaan ja nuoresta iästään johtuen, joten uudessa kodissa tulee olla kaniturvallista, ymmärtämystä ja paljon tilaa. Ulkoilumahdollisuus sopivalla säällä aidatulla alueella plussaa. Häkissä Bealla hajoaisi pää, joten luovutetaan vain kotiin, jossa saa olla vapaana 24/7, eli myös öisin ja silloin kun ihmisperhe ei ole kotona. Tämän vuoksi toiveena on kissaton ja koiraton koti.

Bea antaa hyvin käsitellä, mutta ei ole lasten sylilemmikki. Kiinnipidosta ei tykkää. On kiipeilevää sorttia.

Luovutusmaksu 90e. Sijainti: Tampere. Yhteystiedot: Sari Mäyränpää, sarin.arkki (a) gmail.com