Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Nykyisen tilanteen vuoksi on hyvin vaikea luopua omista lemmikeistä, mutta tilanne kiristyy pakottaen luovuttamaan ne uuteen osaavaan kotiin, missä niitä ymmärretään virheistäkin huolimatta.

Oliver kääpiöluppakorva on vuoden ikäinen veijari ja Oona hermeliini kolme vuotias pikku neiti. Molemmat ovat ihania kavereita, vaikka pientä pissaamisongelmaa onkin ollut, eli tekevät välillä mihin sattuun. Oona varsinkin on tykännyt merkata reviiriään. Ei siis kannata ainakaan päästää sohvalle tai sängylle. Tuhoavat myös tekstiileistä lähtien kaiken, jos niillä ei ole tarpeeksi tekemistä.

Harjaaminen voi tuottaa vaikeuksia varsinkin Oonan kohdalla, mutta pysyy paljon paremmin sylissä, kuin mitä Oliver – se ei vain pitänyt siitä koskaan, joten en sitä pakottanut. Molemmat tulevat aina tarvittaessa kertomaan haluaako jotain tökkimällä kuonollaan jalkaa.

Pitävät kovasti parvekkeella olosta oli kylmä tai lämmin. Oona rakastaa tutkia korkeita paikkoja hyppäämällä vaikka pöydälle, mutta Oliver viihtyy matalammalla, mutta tutkisi mieluusti jokaisen nurkan minne vain pääsee.

Eivät ole tottuneet lapsiin tai muihin eläimiin. Vieraiden tulo usein pelottaa, mutta tottuvat omassa tahdissaan uusiin ihmisiin.

Kaikki tarvikkeet tulevat mukaan, mutta voidaan tarvittaessa sopia, jos niille tai kaikille ei ole mitään tarvetta. Häkkiä en ole käyttänyt ikinä, joten sellaista ei ole. Kantokopat, ruuat, tunnelit jne kuitenkin löytyy.

Kerron mielelläni lisää kaikille kiinnostuneille. Hinta 90 €. Pupujen sijainti: Tampere/Kalkku. Yhteystiedot: tiia.kumpulainen (a) gmail.com