Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon marsu

Muuttuneen elämäntilanteen vuoksi joudutaan luopumaan kolmesta ihanasta marsusta. Kuvan mustavalkoinen marsu uros, Huuli nimeltään, etsii uutta kotia ja marsu-kaveria. Kirjava tyttömarsu Lady ja ruskea tyttömarsu Baby muuttavat yhdessä.

Tyttömarsut ovat syntyneet 4/2021. Olleet meillä luovutuksesta asti ja aina yhdessä, leikkaamattomia. Terveitä, käsiteltyjä ja kaikkiin kodin ääniin tottuneita. Myös lapsia nähnyt ja olleet ns. nuoren omistuksessa. Koirien kanssa elellyt aina ja tämä sujuu ongelmitta. Kaikkia hoitotoimenpiteitä tehty säännöllisesti ja nämä sujuvia. Tytöt annetaan vain yhdessä samaan kotiin.

Rakastavaa kotia etsii myös kolmevuotias urosmarsu, leikkaamaton. Äärimmäisen kiltti ja ihmisrakas. Tottunut lapsiin, koiriin, kodin ääniin ym. Marsu ollut meillä noin vuoden, jonka aikana ollut täysin terve. Marsun kaveri menehtynyt ja nyt kaipaisikin omaa uutta kaveria. Ollut meillä tyttöjen kanssa aita välissä ja omissa aitauksissaan.

Marsuille mukaan saa häkit, aitaukset sekä kaikki oheistuotteet. Kaikkia marsuja ruokittu laadukkaalla heinällä, ruokapelletillä sekä tuoreruoalla. C-vitamiinia saanut. Marsut ovat Ylöjärvellä. Luovutusmaksu tytöille tavaroineen 50 € ja poikamarsulle tavaroineen 25 €. Yhteydenotot Linda p. 044 9766 829