Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kani Koditon kani

Parisen kuukautta vanhat kanit (6 kpl) etsivät uutta kotia. Kyseessä on vahinkopoikue. Rotuina leijonaharjasta ja ”pientä maatiaista”.

Joutuivat asustelemaan tilaongelmien vuoksi piharakennuksessa, joten eivät ole tottuneet kokoaikaiseen ihmisseuraan. Ovat hieman arkoja tämän vuoksi, mutta ruoka-aikaan tykkäävät tulla ihan kädestäkin napostelemaan. ”Lapsuutensa” asustelivat tuoretta puutarhaa syöden pihamaalla. Pyrin näitä sosiaalistamaan kotia odotellessa, mutta pikainen uusi koti olisi hyvä löytää. Kasvavat parikiloisiksi, joten niin sanotusti keskikokoisia pikku-kavereita.

Luovutus ainoastaan koteihin, joissa on mahdollisuus olla perheenjäsen turvallisesti. Voi tulla tutustumaan. 5 näistä tulee toimeen hyvin keskenään ja asuvat nyt Tuusulassa. Yksi uros palautui ilman ilmoitusta uudesta kodistaan aidan yli pihamaalle metsästä, joten turvallisuuden vuoksi en ole yhdistänyt uudelleen muuhun laumaan. Tämä poikakani (kuvassa yksi kani) on Urjalassa, mutta kuljetus järjestyy Tampere – Forssa -välille.

Ensisijaisesti olisi etsinnässä koti, joihin voidaan ottaa sisaruspari ja joka on valmis leikkauttamaan uroskanin (leikkaus 100-240 euroa riippuen siitä, missä käy).

Luovutusmaksu 40 euroa, jonka voi maksaa Pesun tilille (Danske Bank FI37 8000 1170 9224 06) lahjoituksena. Itse en näistä halua rahaa, mutta raha varmasti tulee yhdistykselle hyvään käyttöön.

Matias Lagerkrantz: Matias.Lagerkrantz (a) edu.lapinamk.fi