Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kani Koditon kani Koditon kani

Nämä söpöliinit eli hermeliini(kääpiöluppa)-veljekset etsivät kotia. Ovat syntyneet 9.9.2022 meidän kotiin.

Vikkelät veljekset ovat saaneet paljon haleja lapsilta, joten lapset ovat heille tuttuja. Hieman ovat silti arkoja, mutta tykkäävät silityksistä.

Kovasti tykkäävät viipottaa vapaana ja tekevät näyttäviä iloloikkia ja spurtteja. Ainakin tähän asti ovat tulleet hyvin toimeen keskenään, joten voisivat sopia samaankin kotiin tai eri koteihin.

Käyvät jo hyvin vessanurkkauksessa, mutta joskus pisu tai pipanoita voi tulla häkin ulkopuolelle. Mutta häkissä kaikki pisut ovat aina vessassa. Mitään sairauksia/vikoja ei ole eikä ole heidän vanhemmillakaan.

Meiltä nämä jatkavat toiseen kotiin, koska meille ei yksinkertaisesti mahdu tällä hetkellä kaikki puput. Pupuja tuli myös yllätyspoikue, niin sen vuoksi tämmöinen tilanne. Puput ovat Pirkkalassa, mutta kulkeutuvat menojen mukaan Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle myös.

Luovutus maksu 40 €/kani ja mielellään luovutan maksun Pesulle tärkeään työhön, enkä ota itselleni mitään.

Kiitos jos avaat kotisi näille pikkupupusille❤️ Jenni Metsiö: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 040-8410191