Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Hoidossamme ollut nuori tyttö-kissa etsii loppuelämän kotia.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä mm: Söpö, Vauva, Beibi, Pieni ovat tämän söpöläisen kutsumanimiä. Kovasti haluaisin hänet itsekin pitää, mutta kaikista tukitoimista huolimatta oma kissavanhuksemme ei häneen totu ja on kovin stressantunut.

Söpö on tullut meille syyskuussa 2022 hyvin pienenä, uskoisin korkeintaan 2 kuukauden ikäisenä. Luonteeltaan Söpö on riehakas, villi koheltaja, joka tulee ovelle vastaan tullessasi kotiin, jokailtainen tapa on iltaruuan jälkeen käpertyä syliin ja nukkumaan Söpö on tottunut ihmisen vieressä, usein jopa saman peiton alla. Söpö rakastaa leikkimistä erityisesti kaikella mikä kilisee, mutta hyviä leikkikaluja on kaikki mitä lattialta voi löytyä: korvatulppa, vanupuikko, paperin palanen, pullonkorkki ym.ym. Hänen tempauksiaan ollaan saatu vedet silmissä nauraa.

Haastetta Söpön kanssa on erityisesti kynsien leikkaamisessa, josta ei vammoitta selviä  ????  ja vaikka Söpö on sisäsiisti, omasta hygieniasta huolehtiminen ei ole parhaasta päästä ja silloin olen pikakylpyjä antanut (joita Söpö siis vihaa). Ruuan suhteen Söpö on vähän nirso ja syö hyvin pieniä annoksia kerrallaan. Herkkua on ainakin broilerin filee ja leikkeleet, kauppojen halpis kissanruuat ei maistu.

Söpö annetaan ehdottomasti vain sisäkissaksi, mutta uteliaana tyttösenä hän varmaan viihtyisi ulkona valjaissa. Söpössä tuntuu olevan hieman villikissaa, eikä hänen taustastaan ole sen enempää tietoa, mutta ihan pienten lasten kanssa en usko Söpön pärjäävän. Söpö on nyt siis elellyt toisen kissan kanssa ja Söpön näkökulmasta kaikki sujuu varmaan tosi hienosti, hän kun on Queen of the House, vanha herramme on asiasta eri mieltä.

Rahaa emme Söpöstä tarvi, mutta haluamme ostajan kustannuksella huolehtia ennen luovutusta kisun leikkauksen, rokotukset ja sirutuksen.

Jos kiinnostuit, voit laittaa sähköpostia sara.mariia.karra.69 (a) gmail.com