Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon koira Koditon koira

Toukokuussa 2-vuotta täyttävä narttukoira etsii kotia. Koira on leikattu ja rokotukset ajantasalla. Koira 17 kg ja sekarotuinen, äiti ranskanbulldoggi ja isä novascotiannoutaja. Koira on arka, kärsii eroahdistuksesta ja remmi-räyhäämisestä.

Vahtii haukkumalla, kun joku tulee ovesta tai ulkoa kuuluu ääniä läheltä. Pelästyy helposti. Ei syö huonekaluja, mutta pissaa sohvalle ja sängylle kun jää kotiin. Syö myös unohtuneet tavarat ja kengät yksin jäädessä.

On ollut elämänsä toisen koiran kanssa ja asunut rivitalossa. On tottunut rajattuun tilaan kotiin jäädessä. Autossa kulkenut perätilassa koska häkissä menee paniikkiin. Pelkää vieraita ihmisiä. Tottunut isompiin lapsiin, mutta pelkää lapsista lähtevää meteliä ja äkkinäisiä liikkeitä.

Jos koira voi elää stressittömässä ympäristössä mahdollisimman lähellä ihmistä ja ilman kohtaamisia muiden koirien kanssa saa tästä mainion elämänkumppanin, joka nauttii pitkistä kävely/juoksu-lenkeistä. Pelkää erityisesti mustia koiria, aikaisemmin koiran kanssa käyty koirapuistossa isojen puolella, mutta menee heti tilanteeseen kun toiset koirat leikkipainii ja alkaa murisemaan, hyppimään ja näykkimään. Ei ole nyt enää käyty puistossa, jos muita koiria. Vapaana ollessa sietää vaaleita koiria lähellä, mutta remmissä räyhää samalle koiralle heti.

Vapaana ollessa pysyy 20 metrin päässä ja seuraa missä ihminen menee. Rakastaa silittämistä ja rapsuttelua sekä lähellä olemista.

Ei kerrostaloon ja varauksella rivitaloon, mielellään rauhallisempaan ympäristöön maalle. Ei ensimmäiseksi koiraksi.

Roosa Seppänen 045 322 4645. Luovutusmaksu 400 €.