Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Suurella haikeudella ja pitkän harkinnan jälkeen, haluaisin löytää maailman ihanimmille ja ihmisrakkaimmille kissatytöilleni uuden kodin.

Elämäntilanteeni muututtua toivon kissojen pääsevän kotiin, jossa heille on tarjolla enemmän ihmisen seuraa ja rapsutuksia.

Viola (harmaavalkoinen) ja Vivia (kirjava) ovat 8-vuotiaat siskokset. Molemmat on steriloitu, sirutettu, rokotettu ja madotettu säännöllisesti. Molempien hampaat on hoidettu viimeksi vuonna 2021. Molemmat kissat ovat terveitä ja niillä on terveyskortit. Kissat ovat asuneet kanssani kerrostalossa ja rivitalossa. Rivitalossa ne ovat ulkoilleet aidatulla pihalla ja toivoisin, että ulkoilumahdollisuus löytyisi myös mahdollisesta uudesta kodista. Valjaisiin kumpaakaan ei ole totutettu.

Viola on super seurallinen, kova juttelemaan ja rakastaa pötkötellä sylissä ja nukkua ihmisen kainalossa. Viola tykkää olla kaikessa puuhassa mukana, hän on utelias ja haluaa rapsutuksia kaikilta ihmisiltä! Viola on valloittanut monien "ei kissaihmistenkin" sydämet seurallisuudellaan. Viola on oikea bosslady, varsinainen talon emäntä.

Vivia on siskoaan ujompi ja vähän säikky. Hän rakastaa myös rapsutuksia ja ihmisen sylissä olemista ja Vivian lempipaikka on varmasti ollut mun sänky, johon hän juoksee päätä pahkaa aina kun makkarin ovi aukeaa. Vivia on hieman herkkä stressaantumaan (isot muutokset, uudet ihmiset tms), jolloin se saattaa pissata vääriin paikkoihin. (Laajat tutkimukset teetetty alkuvuodesta 2023, ei ole mitään elinperäistä syytä tälle). Toivoisin tähän ymmärrystä uudessa kodissa. Hiekkalaatikkoa erityisen hyvin puhtaana pitämällä ja vaatemyttyjä lattialle jättämättä olemme kuitenkin tämän kanssa tulleet toimeen. Kuitenkin tämän vuoksi luovutan kissat vain rauhalliseen kotiin, jossa ei mielellään olisi muita eläimiä tai pieniä lapsia.

Etsin loppuelämän kotia rakkaille kissoilleni kaikessa rauhassa, enkä millään pakolla. Kissoja saa tulla katsomaan luokseni Nokialle. Ennen sitä, kertoisitko sähköpostilla millaisen kodin heille voisit tarjota ???? Toivoisin kodin löytyvän läheltä Nokiaa ja mahdollisuuden käydä katsomassa kissoja sovittaessa.

Luovutan kissat vain yhteiseen kotiin ja luovutusmaksuna pidän 100 €. Kissojen mukaan on mahdollista saada suuri kiipeilypuu, hiekkalaatikoita, ruokakuppeja yms.

Toivon ensin yhteydenottoa sähköpostitse osoitteeseen: idasofia.lehtinen (a) gmail.com