Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Kida on kuusi vuotta täyttävä australianpaimenkoira. Uutta kotia se etsii vaikean eroahdistuksen takia.

Kida on kuusi vuotta täyttävä australianpaimenkoira. Uutta kotia se etsii vaikean eroahdistuksen takia. Eroahdistus ilmenee ulvomisena, oven raapimisena ja ahdistuneena käytöksenä.

Arjessa Kida on helppo, hauska ja energinen kaveri, joka rakastaa tehdä yhdessä. Lapset ja toiset koirat on ok. On tottunut myös kissoihin, hevosiin ja pieniin jyrsijöihin. Matkustaminen ja harrastaminen onnistuu mutkitta. Rokotukset kunnossa, kuvattu luustoltaan terveeksi kaksi vuotiaana, ruoka-aineallergiaa on.

Uudelta kodilta toivotaan ennen kaikkea taitoa ja resursseja eroahdistuskoiran kanssa toimimiseen ja sen kouluttamiseen. Lisäksi aktiivinen ja harrastava kodin olisi hyvä olla. Kida ei ole pelkkä seurakoira, vaikkei seiniä pitkin menekään tekemisen puutteesta. Toivotaan ymmärtäviä ja ystävällisiä ihmisiä herkän koiran tueksi. Kida viihtyisi varmasti kiltin, varman ja leikkisän koirakaverin kanssa.
Kida lähtee vain sellaiseen kotiin, jossa tilanne huomattavasti paranisi nykyisestä järjestelystä. Valmista tukiverkkoa ja hoitopaikkoja löytyy Tampereen/Ylöjärven alueelta ja niitä voi halutessaan hyödyntää. Luovutusmaksu pyydetään.

Yhteydenotot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Essi Vuorenmaa