Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kani Koditon kani

Kotia etsii 20.2.2019 syntynyt leikkaamaton naaras agounti-kani nimeltä Mochi.

Mochi on rokotettu talvella 2022-2023. Mochi on ujo, mutta erittäin ystävällinen ja rakastaa silittelyä, erityisesti korvia ja selkää. Mochi on asunut vapaasti makuuhuoneessa, jossa on tunneleita ja leluja. Mochi pitää päivittäisistä päiväunista vierelläni ja toivon, että uusi omistaja tekee samoin. Kun Mochi on lähellä esim. torkkuilla, joskus hän nuolee nenää kiintymyksen merkiksi.

Koska rakastan Mochia, mutta työ- ja elämäntilanteeni ovat muuttuneet, ja olen tehnyt erittäin vaikean päätöksen etsiä hänelle uusi rakastava ja huolehtiva koti. Minulle tärkeintä on Mochin hyvinvointi jatkossakin. Mochi syö Versele-Laga Complete Cuni Adult -ruokaa ja heinää.

Mochi sijaitsee Lempäälässä. Minuun saa parhaiten yhteyden tekstaamalla numeroon: 040 823 4840 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen niallod (a) live.com