Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

9.4.2023 syntynyt maatiaistyttökissa etsii uutta kotia. Tulee hyvin toimeen toisten kissojen sekä lasten kanssa.

Koirista ei kokemusta. On erittäin sosiaalinen, kehrää paljon ja seuraa mukana touhuissa. Kissa on madotettu ja rokotettu sekä laadukkaalla ruoalla ruokittu.

Kissasta luovutaan, koska ei ole valitettavasti resursseja usean kissan taloudessa hänen erikoisille wc-tavoilleen. Kissa tykkää tehdä asiansa tyhjään vessaan, ilman hiekkaa. Lisäksi kissa jostain syystä tekee asiansa myös lavuaariin, ilmeisesti hienohelmana vaatii hienompaa posliinia kuin muovivessat! Syy miksi kissan vessatavat ovat ongelma, on tietenkin siivouksen epämukavuus, mutta myös se, että meillä on muitakin kissoja ja niiden tavallisia vessoja, joten lisänä hänen tuomat siivouksen lisähommat ovat itselleni liikaa, eikä resursseja kouluttamiseenkaan tällä hetkellä ole. Uskon että kissa voisi hyvinkin ainoana kissana tai yhden kissan kaverina pärjätä paremmin.

Kissa osaa myös toisinaan asioida kissanhiekassa, joten mistä sitä tietää vaikka uudessa kodissa kaikki olisi toisin. Koen että pienikin toisen kissan haju tai jätös saa hänet käymään muualla. Uudessa kodissa siis pitäisi olla kärsivällisyyttä ja siivousintoilijalle tämä kissa ei sovi. Emme tietääkseni ole aiheuttaneet kissalle minkäänlaista "vessatraumaa", mutta kissan näkökulmasta en toki tiedä.

Kissa on meille erittäin rakas ja luovumme haikein mielin. Kissa on myös erittäin leikkisä ja hauska, leikkii omalla hännällään ja hauskuuttaa meitä päivittäin. Mitään tuhoja ei tee. Alussa on kissoille tyypillisesti hieman varautunut vieraita kohtaan, mutta lopulta tulee myös kiehnäämään. Kissaa saa tulla katsomaan, jos kokee että tämä söpöliini voisi olla teidän uusi perheenjäsen. Kissasta toivon korvaukseksi 150 € sitoutumisen takaamiseksi.

Aino Pörsti / 044 318 6005 (mielellään ensin viesti, olen vaihdellen tavoitettavissa).