Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon

Rumpali 5v sekarotuinen uroskani etsii uutta kotia omistajan astman vuoksi. Rumpali ei ole sylipupu, mutta tykkää oleskella ihmisten läheisyydessä. Se tykkää löhöillä sohvalla ja hyppiä vapaana sisällä. Se ei pidä käsiteltävänä olemisesta.

Kani on tottunut pieneen poikakoiraan ja tulee sen kanssa toimeen. Edellisessä kodissaan sen kanssa asui toinen uroskani ja kanit eivät kuulemma tulleet toimeen.

Uudesta kodissa pitäisi olla omistaja, joka pystyy pitämään Rumpalia vapaana ja antaa sille omaa tilaa, eli lapsiperhe ei luultavasti käy.

Pyydän Rumpalista 50e maksua, jotta varmistuu että uusi omistaja on tosissaan ja valmis sitoutumaan lemmikin omistamiseen. Mukana saa kaiken tarvittavan kanin hoitoon; häkin, vessa-astian, ruoka-astiat, juomapullon, harjan, jäljellä olevat häkkitarpeet kuten ruoan, vessatarvikkeet ja heinän.

Yhteystiedot: Kiira Väätäinen, Helsinki. Ota yhteyttä sähköpostitse mikäli olet kiinnostunut: kiira.vaatainen (at) gmail.com