Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon Koditon

Kaksi veljeä rodultaan mäyräkoiran ja spanielin sekoitusta etsii nyt uutta kotia. Mikään kiire ei ole. Koda ja Mosse ovat 6v uroksia molemmat ja veljeksiä keskenään.

Koirat tulivat perheeseemme niiden ollessa vain muutaman viikon ikäinen ja ovat siis pennusta asti olleet erottamattomat.

Luonteeltaan Mosse (vaaleampi) on hieman arka ja enemmän ison "egon" omaava poika. Rähistä pitää hihnassa toiselle koiralle mutta kohdalle osuessa iskee ujous. Mosse on myös omistajansa koira. Kaipaa läheisyyttä ja fyysistä kosketusta usein. Sohvalla et todennäköisesti makaa vain sinä. Mosse on leikattu uros.

Koda (tummempi) on todella kiltti luonne. Kodalla on tarve aina olla se kiltein osapuoli ja mielyttää tarvittaessa. Koda on arka akkinäisille äänille kuten myös mosse. Kodalla on alapurenta. Se tarkoittaa fyysisesti sitä, että kodan alaleuka on 2cm lyhyempi kuin yläleuka. Tästä ei ole minkäänlaista haittaa ollut ja syöminen ja juominen täysin normaalisti onnistuu. Ainoastaan pusua antaessa voi olla, että se sattuu sinuun enemmin :).

Koirat ovat siis 6v. ja koko elämänsä olleet yhdessä. Asuimme vuoden pentuaikana kerrostalossa ja se ei todellakaan ollut koirien paikka. Kaikki ylimääräiset äänet laittavat haukkuvaihteen päälle ja naaureilta varmasti tulee sanomista. Lisäksi yksinäisyys laittaa laulattamaan ja sitä ei ehkä naapuri suo.

Koirat asuvat tällä hetkellä rivitalossa ja lähellä on ollut hyvä metsä ulkoilulle.

Nyt elämäntilanteen muuttuessa isosti toivon, että pojat saisivat hyvän kodin mieleltään rauhalliselta asuinalueelta tai maalta. Pojat ovat yhdessä siis muuttamassa. Poikien mukana tulee kaikki tarvittavat tarvikkeet.

Kysellä saa lisää ja tulla katsomaan heitä. Luovutusmaksu 200e. Tiedustelut työaikojen vuoksi mielellään sähköpostiin: n.kalevi (at) gmail.com