Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon Koditon

Tytöt Peme ja Hum ovat ihania sekarotuisia rescue-koiria Venäjältä. Peme on syntynyt vuonna 2009 ja Hum 2011. Perheemme elämäntilanteen muuttumisen vuoksi joudumme näistä rakkaista ystävistä luopumaan ja toivomme, että hyvä loppuelämän koti löytyy.

He ovat olleet koiratarhalla n. viisi vuotta yhdessä samassa häkissä. Kotona he yleensä ottavat rauhallisesti ja lepäilevät pääosin. Tottuneet olemaan hyvällä ilmalla ulkoaitauksessa. Ulkona kulkevat ihan hyvin narussa ja haukkuvat joskus ohikulkeville koirille.

Peme on luonteeltaan kiltti, rauhallinen ja tottelevainen. Tykkää rapsutuksista ja tietää paikkansa. Hum on hieman arka, mutta kiltti tyttö. Säikkyy kovia yhtäkkisiä ääniä ja on hiukan eroahdistunut. Pitää rapsuttelusta ja paijailusta. Seuraa Pemeä.

Yhdessä he muodostavat lauman, sillä ovat aina olleet yhdessä. Molemmat säikkyvät kissoja ja Hum myös pieniä lapsia. Molemmat steriloitu, sirutettu ja rokotettu. Ja passit löytyy eikä ole allergioita.

Toivomme että löytyisi rauhallinen loppuelämän koti näille ystäville. Luovutusmaksu 200 euroa.

Yhteystietoni: Amanda Rauhainmaa, ythteydenotot ja lisätiedot sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.