Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa

Meillä olisi reilun vuoden ikäinen leikattu, innokas ja suloinen tyttökissa, Ilona, joka kaipaisi uutta kotia.

Tilanteeseen on päädytty tarkan mietinnän tuloksena. Nimittäin Ilona ei tule toimeen meidän toisen, vanhemman poikakissamme kanssa. Asia näkyy niin, että vaikka Ilona on sisäsiisti, ei hän suostu tarpeilleen kumpaankaan heille tarkoitettuun vessaan sen jälkeen, kun poikakissamme on siellä käynyt. Tällöin hän menee pissalle vessan nurkkaan, mitä ei ikinä muutoin tee. Lisäksi Ilona on ilmeisen tilaa vaativa poikakissaamme kohtaan ja alistanut hänet mm. ruokailun suhteen sekä he myös ottavat rajusti yhteen päivittäin...

Näiden seikkojen vuoksi sekä kissojen oman tilan jakamisen mahdottomuuden vuoksi, olemme ajatelleet, että molemmat voisivat paremmin eri kodeissa. Kissassa ei ole mitään vikaa, hän vain nähtävästi sopisi paremmin joko ainoaksi kissaksi tai ainakin kissaksi, jolla olisi ulkoilumahdollisuus muutoinkin kuin valjaissa, uteliaan ja vilkkaan luonteensa vuoksi. Kaiken lisäksi Ilona on todella suloinen kokoharmaan, samettisen turkkinsa kanssa. Joten jos vain löytyisi jostakin perheestä sopiva, Ilonan kokoinen paikka, olisimme tosi helpottuneita. En usko, että kissat näissä olosuhteissa ovat kumpikaan onnellisia.

Ilona on lapsiystävällinen ja seurallinen sekä kova kehräämään saadessaan huomiota. Annan mielelläni lisätietoja Ilonasta allaolevasta numerosta tai sähköpostitse.

Yt. Annukka Peltola/040 5424 747, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.