Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kani Koditon kani

Nuutti on pian vasta 4kk täyttävä kääpiökokoinen riteytyskani, joka etsii uutta kotia perheenjäsenen allergisoiduttua.

Nuutti on oikein seurallinen ja aktiivinen kani, täysin sisäsiisti. Nykyisessä kodissaan Nuutti on saanut olla paljon vapaana, joten tätä mahdollisuutta edellytetään tulevaltakin kodilta. Nuutti on hyvin kiltti ja tutustuttuaan viihtyy sylissä ja silitettävänä.

Sopii lemmikiksi myös lapsiperheeseen. Nuutti ei ole vielä ehtinyt tavata lähempää muita eläimiä, joten siitä en osaa sanoa, kuinka tulee muiden lemmikkien kanssa toimeen. Laumaeläimenä kanille olisi kuitenkin hyvä olla lajitoveri.

Nuutin luovutushinta on 50e, tarvikkeista (esim. häkki, vessa yms.) voidaan sopia erikseen. Etsinnässä on luotettava ja rakastava loppuelämän koti.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.