Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon

Sekarotuinen tyttökoira Peme, 10-vuotta, etsii hyvää loppuelämän kotia. Perheemme elämäntilanteen muuttumisen vuoksi joudumme rakkaasta ystävästä luopumaan.

Peme on luonteeltaan kiltti,rauhallinen ja tottelevainen. Hän tykkää rapsutuksista ja tietää oman paikkansa. Kotona hän ottaa rauhallisesti ja lepäilee pääosin. Tottunut olemaan hyvällä ilmalla ulkoaitauksessa ja kulkee ihan hyvin hihnassa. Peme on tottunut lapsiin ja ei häiriinny kovista äänistä. Eikä hauku sisällä.

Peme on steriloitu, sirutettu ja rokotettu. Passi löytyy. Toivomme hyvää loppuelämän kotia. Luovutusmaksu 100 euroa.

Amanda Rauhainmaa, yhteydenotot ja lisätiedot sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.