Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon Koditon

Bea on vähän yli 1-vuotias pikkuinen naaraskissa, jolla on kiltti luonne.

Hassu omalla ainutlaatuisella tavallaan ja erittäin seurallinen. Bean kanssa ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia ja on ihmisrakas. Leikkiessään voi vähän raapaista tai ottaa hampailla kiinni, jos innostuu liikaa.

Bea on leikattu vähän sen jälkeen, kun täytty 1 vuotta. Syntynyt 27.10.2017. Laivakissa; molemmissa etutassuissa on ylimääräinen varvas, joka on ollut syntymästä asti.

Bea asustelee Tampereella, Vuoreksessa. Sisäkissa, mutta tykkää olla esimerkiksi parvekkeella paljon, mutta arastelee ulkoilmaa itsessään. Ei ole tottunut muihin eläimiin, mutta kaikista ihmisistä tykännyt.

Syy luopumiseen on se, että itse en ole tarpeeksi paljon kotona, jotta Bealla olisi riittävästi seuraa, sillä olen hyvin suuren osan ajasta töissä.

Eläimen löytäessä kodin tehdään kirjallinen sopimus, sekä luovutusmaksu.

Yhteystietoni: Maiju Lastumäki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.