Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa

Olen 6-vuotias leikattu / sirutettu Kona-kissa (poika) uutta kotia vailla

Minut on rokotettu viimeksi 25.11.2016. En ole ollut muiden kissojen kanssa, joten rokotusta ei ole uusittu sen jälkeen. Kaipaan kovasti hellyyttä ja rapsuttelua. Varsinkin leuan alta rapsuttelusta tykkään yli kaiken.

Jos vielä muikkuja olisi muutaman kerran kuukaudessa, niin voiko ihanampaa elämää olla. Asun tällä hetkellä yhden aikuisen kanssa Tampereen Hatanpäällä. Emäntäni joutuu luopumaan minusta muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Uskon/toivon löytäväni uuden hyvän kodin. Lapsiin en ole tottunut. Tarvitsen enemmän kuin yksiön verran tilaa, koska tykkään pelata pallopelejä. Jopa viinirypäle käy pallosta.

Ikkunanäköala/paikka uudessa kodissa on plussaa. Parveke, johon paistaa aurinko (ainakin osan päivästä), olisi hyvä, koska rakastan lämpimiä paikkoja ja ulkoilmaa. Aluksi kannattaa antaa Konan itsensä tutustua uuteen kotiin ja ihmisiin.

Eläimen löytäessä kodin tehdään kirjallinen sopimus, sekä luovutusmaksu. Yhteydenotot: Arja Tervo p. 040 7393 299, s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.