Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

Jamal (ikä ei tiedossa) & Jafar 6v siamilaiset kollikissat.

Jamal ja Jafar etsivät uutta kotia, jossa on mahdollisuus säännölliseen päivittäiseen ulkoiluun valjaissa ja ulkotarhassa. Tottuneet kulkemaan valjaissa, mutta eivät tyydy enää kerran päivässä lenkkeihin ja vaativat enemmän aktiviteettia kuin nykyisellä omistajalla on tarjota.

Erittäin sosiaalisia ja omistajaan kiintyviä kissoja. Pitävät paljon ääntä ja haluavat olla mukana tekemisissä, nukkuvat omistajan vieressä sängyssä. Jafarin ruokalua pitää vahtia, ettei liho ja syö toisenkin puolesta.

Kissat eivät tule toimeen muiden eläinten kanssa. Jamal on kaikkien kaveri, mutta Jafarilla kestää hieman luottaa uusiin ihmisiin. Molemmat tulevat lasten kanssa toimeen, kunhan Jafarille muistaa antaa omaa tilaa tutustuessa.

Kissat ovat tulleet Suomeen Tunisiasta vuonna 2013. Passit löytyy. Jamalin ikä ei ole tiedossa, koska ollut katukissa alunperin. Molemmat on rokotettu ja kastroitu. Jafarin täytyy käydä hammaslääkärissä (nykyinen omistaja kustantaa jos koti löytyy jo ennen sitä), muuten terveitä kissoja.

Toivotaan, että uudessa kodissa Jamal ja Jafar saavat ulkoilla paljon ja omistajalla on hyvin aikaa kissoille. Mukaan saa haluttaessa tarvikkeita, mm. kantokopat ja kiipeilypuu.

Emma Koponen puh. 044 969 0445