Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

Tämä valloittava kaksikko etsii uutta kotia Lempäälässä.

Kirjava Helinä narttu täyttää joulukuussa 12 v. ja musta Pepe kolli täyttää keväällä myös 12 v. Kissat voivat muuttaa joko yhdessä tai erikseen. Kissat eivät ole tottuneet ihan pieniin lapsiin. Koiriin ovat tottuneet.

Helinä on hyvin seurallinen ja hellyydenkipeä. Myös Pepe on seurallinen puskija ja "lypsäjä", kunhan on saanut hetken totutella uuteen ympäristöön ja ihmisiin. Pepe tykkää tosi paljon koirista, mutta ehkä ihan pienen ja aran koiran kaveriksi ei sovellu, koska saattaa aika rajustikin leikkiä välillä.

Pepe ei kaipaa vapaana ulkoilua niin kovasti, mutta Helinä tarvitsisi ympäristön jossa saisi ulkoilla "turvallisesti". Varsinkin Helinä energisenä kissana turhautuu pelkästään sisäkissana olosta ja purkaa sen mm. raapimalla huonekaluja. Helinä on kuitenkin niin tuttavallinen ja luottavainen, että saattaa pyrkiä vaikka naapuriin, joten ei sovellu tiheästi asutulle alueelle. Molemmat kissat ovat siis hyvin virkeitä, vaikka ikää alkaakin jo olla.

Molemmat kissat on rokotettu ja leikattu. Kaikki tarvittavat tarvikkeet saa mukaan. Luovutusmaksu 50€

Tiia Nurminen 0408433094 tiia.nurminen89 (a) gmail.com