Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon koiraKoditon koira

Meidän 13.11.2018 syntynyt uros, saksanpaimenkoiran ja amerikan kettukoiran sekoitus, etsii hyvää kotia, jossa saa paljon liikuntaa ja muutenkin viihdytään pihalla. Koiran nimi on Jäbä ja asustelee Lempäälässä.

Jäbä tulee toimeen muiden koirien kanssa, kunhan saa rauhassa tutustua. Kuitenkin uudelta kodilta toivoisimme sitä, että Jäbä pääsisi ainoaksi koiraksi. Meillä on Jäbän lisäksi 2-vuotias koira, jonka aikana kaksin jäädessään Jäbä tuhoaa ei sallittuja tavaroita kuten sohvaa. Kun Jäbä ollut yksinään kotonaan esim. kauppareissun ajan, ei ole ollut mitään ongelmaa!

Jäbä on meillä ollut jo muutaman kuukauden täysin sisäsiisti. Sen kanssa ei siis ongelmaa!

Jäbä ei kauheasti ole päässyt olemaan lapsien kanssa, mutta ne vähäiset kerrat lapsien kanssa on mennyt hyvin, toki Jäbä on vielä pentu, joten vähän saattaa innostua liikaa.

Kissojen kanssa ollut koko lyhyen ikänsä. Tulee toimeen mutta välillä saattaa lähteä vähän jahtaamaan kissoja. Lopettaa kumminkin heti kun kieltää.

Jäbällä on vielä hihnakäyttäytymisen kanssa opittavaa, mutta jämäkän omistajan (ja herkkujen 😁) kanssa Jäbästä on vaikka mihin.

Luovumme Jäbästä koska aika ei enää riitä toisen koiran kanssa elämisen opetteluun, kun aloitin koulun. Olemme tulleet siis siihen tulokseen, että koiralle parempi löytää koti, jossa hän saa olla ainut koira, joka pääsee sohvalle omistajan viereen.

Jäbästä pyydämme 300€, jolla varmistamme että koiraa ei oteta hetken mielijohteesta, ja että omistaja on valmis saattamaan koulutuksen loppuun, niin että koirasta tulee kelpo koirakansalainen 💙 Toivomme että saisimme Jäbästä kuvia ja kuulumisia, ja ehkä joskus pääsisimme häntä näkemään :) Mikäli koiran kanssa tulee ongelmia, haluamme että meille ilmoitetaan, eikä koiraa laiteta kiertoon!

Jos jotakin jäi ilmoittamatta, rohkeasti vain kysymään! 🤗 Kaisa Mäkinen makinenkaisa1 (a) gmail.com