Sponsoroimassa paikallista eläinsuojelutyötä – PrimaCat 

PrimaCat on tamperelaisen Prima Pet Premium Oy:n tuotemerkki. Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 aloittanut lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Hyväntekeväisyydellä on iso rooli toiminnassa ja siksi PrimaCat on Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys, PESU ry:n pääsponsori.

Yhteistyö PESUn kanssa alkoi jo vuonna 2010, ja PrimaCat tukee yhdistystä vuosittain niin ruoka- kuin rahalahjoituksin. PESUn ja PrimaCatin yhteisen Tartu tassuun -kampanjan Facebook-sivuilta löytyvät PESUn kotia etsivät kissat.

Kissojen hyvinvointi on meille PrimaCatilla kaiken toiminnan lähtökohta. PrimaCat tekee yhteistyötä myös muiden suomalaisten eläinsuojelujärjestöjen kanssa tukeakseen kissojen ja eläinten hyvinvointia. Me PrimaCatilla uskomme, että jokaisella kissalla on oikeus syödä kunnon ruokaa joka päivä. PrimaCat-tuotteilla voit tarjota kissallesi sen luontaisen ravinnontarpeen mukaista ja taatusti maistuvaa ruokaa jokaisella aterialla. Ostamalla PrimaCat-tuotteen teet pienen hyvän teon kissojen hyväksi, sillä lahjoitamme vuosittain vähintään 1 % tuotosta hyväntekeväisyyteen.

» Lue lisää PrimaCatin tekemästä hyväntekeväisyydestä eläintensuojelun hyväksi
» PrimaCat Suomi Facebook