Yrityksesi voi liittyä PESUlle kannattajajäseneksi hintaan 250 euroa / vuosi. Ota yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. jos yritysjäsenyys kiinnostaa sinua!

Kannattajajäsen saa PESUn ja SEYn julkaisemat jäsenlehdet Pesuinfon (2 kertaa vuodessa) ja Eläinten ystävän (4 kertaa vuodessa), näkyvyyttä PESUlta sekä tietenkin hyvää mieltä eläinsuojelun tukemisesta. Tapahtumat ja some-kampanjat ovat myös sovittavissa yritysyhteistyövastaavamme kanssa.

 

PESU ry:n yritysjäsenet 

Eläintuhkaamo Pilvilinna Oy

Pilvilinna on Orivedella sijaitseva, koko Pirkanmaan alueella toimiva lemmikkieläintuhkaamo. Tuhkauspalveluiden lisäksi Pilvilinnalla on eutanasiapalvelu ja muistoesinemyymälä. Kotimaisuus ja ekologisuus ovat Pilvilinnalle tärkeitä arvoja. 

Eläintuhkaamo Pilvilinnan kotisivut 


Anna Tapion koulu

 

Klikkaa kuvaa, niin näet sen isompana.

Anna Tapion koulu on Pälkäneellä toimiva sisäoppilaitos 7.-9.-luokkalaisille nuorille.

Anna Tapion koulun mainos (pdf)
Anna Tapion koulun nettisivut - Facebook-sivut - Instagram


Tilitoimisto Tizian Oy

Tizianin logo.

Kirjanpito on kivaa…!
Tilitoimisto Tizian Oy:n yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tiina Pöhö, 050 560 9900


Psykologipalvelu Kipinä

Psykologipalvelu Kipinä tarjoaa psyykkistä tukea ja apua aikuisille sekä nuorille Tampereella ja etänä. Palveluihin kuuluvat myös hyvinvointivalmennukset työyhteisöille ja yrityksille.

Psykologipalvelu Kipinän nettisivut 


Rakennustoimisto Korppinen Oy

Rakennustoimisto Korppinen Oy on pirkanmaalainen teollisuuden rakennushankkeiden ja asunto-osakeyhtiöiden peruskorjausten rakennuttamiseen ja valvontaan sekä projektinjohtourakointiin erikoistunut rakennustoimisto. 

Rakennustoimisto Korppinen Oy:n nettisivut


Kukkakauppa Nina Flora

Nina Flora -kukkakaupan logo

Tampereen keskustassa Tammelan puistokadulla sijaitseva Nina Flora sitoo tyylikkäät kimput ja asetelmat arkeen ja juhlaan, iloon ja suruun, kotiin ja kylään. 

Nina Floran nettisivut 
Nina Floran esittelyvideo (Youtube)


Pieneläinklinikka Pirkkalan Elli ja Evidensia Tampere

Molemmat eläinlääkäriasemat kuuluvat Evidensia-ketjuun.

Pieneläinklinikka Pirkkalan Ellin nettisivu ja yhteystiedot

Pirkkalan Elli sijaitsee Partolassa Tampereen ja Pirkkalan rajalla ja tarjoaa kattavasti palveluita lemmikin perusterveydenhuoltoon.

Evidensia Tampereen nettisivu ja yhteystiedot

Evidensia Tampere sijaitsee Tampereen Tammelassa ja toteuttaa ammattitaidolla perusterveydenhuollon lisäksi myös vaativampia toimenpiteitä lemmikeille. Klinikalla kissoille on oma odotustila ja tutkimushuoneet!

Evidensia tarjoaa edullisia rokotuskäyntejä koirille ja kissoille ympäri Suomen!


K-Marketit Ruutana, Atala ja Kumpula

Keskitä sinäkin ostoksesi näihin Pesua tukeviin kauppoihin! Kaupat palvelevat Tampereen ja Kangasalan alueella. Kauppiaana toimii Päivi Kangas-Lahti.

K-Market Ruutanan Facebook-sivut

K-Market Atalan Facebook-sivut

K-Market Kumpulan Facebook-sivut


Omaeläinklinikka

Omaeläinklinikan www-sivut