Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

koditon kissa
Koditon kissa

Moikka, olen Pulla-kissa, 2-3 -vuotias kastroitu kollikissa. Olen hyvin hellyydenkipeä ja ihmisrakas.

koditon kissa
Koditon kissa

Me olemme iloiset ja vilkkaat sisarukset Virna ja Vilias – hoitajan nimeämänä Paavo – ja etsimme yhteistä kotia, missä meitä vielä totutetaan kärsivällisesti ihmisen läheisyyteen. Olemme muuttuneet jo valtavasti alun jälkeen: nyt on mahdoton meno ja meininki yhdessä leikkien ja lelujen kanssa!

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

Terppa! Tässä sinua tervehtivät reippaat kissasiskot Aino ja Assi! Olemme syntyneet syksyllä 2015, ja etsimme yhteistä, aktiivista kotia, jossa meille olisi tarjolla paaaaljon leikkiä ja huomiota.

koditon kissa

Heippa! Me ollaan Mooses ja Enna. Enna on noin kaksivuotias raitapaitainen mamma-kissa ja minä Mooses oon toukokuussa 2015 syntynyt mustavalkoinen komea poika.

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

Moikkumoikkumoi. Täällä ois kaksin kappalein ihmisrakkaita kissanlötjykkeitä vailla rakastavaa ja hellivää loppuelämän kotia!

koditon kissa
Koditon kissa

Moi! Olen Liekki, nuori ja aktiivinen poikakissa. Eläinlääkäri arvioi iäkseni 3-5 vuotta. Olen luonteeltani fiksu, rohkea ja utelias. Lempiasioitani on kaikki!

koditon kissa
Koditon kissa

Me ollaan hurmaavat veljekset Zorro (kuvassa oikealla) ja Diego. Vaikka ollaankin tosi samannäköisiä, niin ollaan kuitenkin aika eriluonteisia. Ollaan synnytty joskus alkusyksystä 2017.

koditon kissa
Koditon kissa

Olen pentukissa Perjantai, ja oikea pelle – vähintäänkin näyttelevä koomikko, olen kuullut. Taikurin vikaa minussa myös on. No, mitä muutakaan sitä mustalta kissalta voisi odottaa? Mutta älkääs nyt kuitenkaan pelästykö, sillä myös muutama valkoinen karva hapsuttaa korvasta.

koditon kissa
Koditon kissa

VARATTU

Olen tyttö leikkisästä sisarkolmikosta, syntyneet elokuussa 2017. Tilapäiskodissamme olemme tottuneet toisiin kissoihin, koiriin ja pieniin lapsiin. Vieraista emme ole moksiskaan, eikä meidän akkuja helposti sammuteta!

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU
Olemme tytöt leikkisästä sisarkolmikosta, syntyneet elokuussa 2017. Tilapäiskodissamme olemme tottuneet toisiin kissoihin, koiriin ja pieniin lapsiin. Vieraista emme ole moksiskaan, eikä meidän akkuja helposti sammuteta!

koditon kissa
Koditon kissa

Kolme tassua etsii kotia! Olen iso nallemainen poika, en juniori enkä seniori, eli ikä luultavasti jotain 3–7 vuoden väliltä.

koditon kissa
Koditon kissa

Heips! Nimeni on Dynamo ja olen noin 9-vuotias komea kolli. Olen hellyydenkipeä herrasmies, enkä välitä muista kissoista. Saanhan siis olla huomiosi keskipiste?

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

Miau! Ollaan kesäkuun tietämillä 2016 syntyneet tyttökisut Hilla (musta) ja Hertta (harmaa). Joulukuusta 2016 saakka olemme olleet sijoitettuna tilapäiskotiin, jossa olemme keränneet rohkeutta ihmisiin ja muihin eläimiin.

koditon kissa
Koditon kissa

Rrrakastan, rakastan, rakastan – rapsutuksia ja puskemista! Olen Valma, n. 5-vuotias tyttö, ja etsin mukavaa kotia. Olen rauhallinen ja kiltti, samanlaisia ominaisuuksia toivon kodiltakin.

koditon kissa
Koditon kissa

Kurrhurrr! Olen Orvokki, vuonna 2005 syntynyt kaunis kilpikonna-värinen, pitkäkarvainen, vielä viriili rouva. Olen omanarvontuntoinen, yhden ihmisen kissa.

koditon kissa
Koditon kissa

Mörri tässä terve! Sillä nimellä minut paremmin tunnetaan, tai Möökönä, kun olen vähän tämmöinen musta varjo. Olen persoonallinen pieni tyttökissa, syntynyt ainakin 2015 tai luultavasti joitakin vuosia aiemmin, ken tietää.

koditon kissa
Koditon kissa

Kyllä, juuri niin, luit nimeni oikein – Poskieläin. Olin minä aluksi melko pöyristynyt tuosta saamastani nimestä, mutta niin kuin sanonta kuuluu, ei nimi miestä pahenna.

koditon kissa
Koditon kissa

Hei! Olen Ron ja olen syntynyt vuonna 2015. Olen kiltti ja ihmisläheinen poikakissa. Tulen usein syliin ja viereen nukkumaan sekä olen kova kehräämään.

koditon kissa
Koditon kissa

Mmma! Näin mä keskustelen nykyään mun tilapäiskotiemännän kanssa. Mun nimi on Möfö, olen 2014 syntynyt tyttökissa, ja haluaisin päästä tutustuun just suhun mukava ihminen.

koditon kissa
Koditon kissa

Heipähei. Nimeni on Daalia. Olen elämän kolhilma kissaleidi, mutta noussut kaiken sen yläpuolelle – nyt komennan omaa valtakuntaani ja odotan ykkösluokan palvelua alamaisiltani.

koditon kissa
Koditon kissa

Olen komea pulleaposkinen, keväällä 2 vuotta täyttävä harmaaturkkinen söpöliini. Olen saanut poskieni vuoksi myös liikanimen "hamsteri".

koditon kissa
Koditon kissa

Olen tälläinen keväällä 2 vuotta täyttävä siisti pieni kollipoika. Leikin kovasti yksinäni erityisesti, kun ihmiset eivät ole paikalla. Leikki ja ruoka ovat minulle tärkeitä juttuja!

koditon kissa
Koditon kissa

Hei! Olen viiksekäs keväällä 3 vuotta täyttävä komea minikokoinen kollipoika! Etsimme yhteistä kotia 1-vuotiaan pikku-Lyytin kanssa, koska olemme ihan erottamattomat.

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

Kur kurrr...! Me ollaan reilun vuoden vanhat siskokset Silvia ja Victoria ja me etsitään sitä ihan ihka omaa kotia. Me ollaan parhaita kaveruksia ja siksi halutaan muuttaa yhteiseen kotiin.

koditon kissa
Koditon kissa

VARATTU
Mie oon Rupert, iso ja komea ruskeatiikeri Tampereelta. Ikää on kertynyt jo komeat kuusi vuotta, joten olen kolli parhaassa iässä; en kiipeile pentujen tapaan verhoissa, mutta en ole myöskään mikään sohvatyynyä erehdyttävästi muistuttava karvakasa.

koditon kissa
Koditon kissa

KURRRNAU! Olen nuori komea mustavalkoinen poika, jolla on pitkä komea nimi: Kur H. Ennele. Voit toki kutsua minua myös lyhyemmin nimellä Kur.

koditon kissa
Koditon kissa

Morjenttes! Meitsi on kuulema entinen tallikissa. Näinhän ne luuli, siis ihmiset. Pöljäkkeet ei vaan leikkauttaneet minua, joten toimitin ns. tallikissan virkaa ihan omalla tahollani, mahdollisimman kaukana lantalasta.

koditon kissa
koditon kissakoditon kissa

Hau, ei kun MAU! Olen nuori ja atleettinen kollipoika Choki, joskin tilapäiskodin ihmiset epäilevät, että minulla on käynnissä muodonmuutos, jossa muutun villikissasta kesykoiraksi. Tunnistan nimittäin nimeni ja tulen luokse kutsuttaessa (ainakin jos sille päälle satun), sekä osaan temppuja, kuten istua ja antaa tassua (ainakin jos saan herkkuja palkinnoksi).

koditon kissa
Koditon kissa

Etsitkö aktiivista kissaa jonka kanssa touhuta erilaisten leikkien ja kommellusten parissa? Kaipaako elämääsi naurua ja viihdettä? Jos vastasit kyllä, niin minä olen kissa sinulle! Olen Boromir (tai Borre, kuten tilapäiskodin emäntä minua nimittää), arvioilta vuonna 2013 syntynyt hurja, mutta kovin kiltti taistelija, aina valmiina uusiin tutkimusretkiin sekä leikkeihin.

koditon kissa
Koditon kissaKoditon kissa

Moi, tässä sinua tervehtivät Tikku ja Nila! Olemme sympaattiset kollipojat, ja toistemme parhaat ystävät – siksi muutamme samaan kotiin. Saisimmeko ihmetellä maailmaa turvassa sinun luonasi?

koditon kissa
Koditon kissa

Mäyrr! Olen Samson, löytyiskö täältä kissakavereita? Ai mitä, ihmiset näitä lukee? No höh, kai sitä täytyy teille kaksijalkaisille itseään mainostaa. Olen siis arviolta viisivuotias leikattu kollipoika, joka tahtoisi kovasti itselleen oman perheen.

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

KurrMau O.O

Ollaan O-pojat Olavi ja Olli, eli tuttavallisemmin Oku ja Polli. Ollaan arviolta noin 5-6 -vuotiaita ja etsitään nyt sitä omaa, oikeaa kotia. Yhdessä ollaan elelty ainakin ikuisuus ja yhdessä haluttaisiin elellä myös onnellinen tulevaisuus.

koditon kissa
Koditon kissa

Päivää, olen Koru. Ankeaa ulkoilmaelämää viime kevääseen asti elänyt noin viisivuotias kilppari-värinen tyttö.

koditon kissa
Koditon kissa

Morjens, olen harmaa hurmuri Horu. Puolivillinä aiemmin elellyt, noin kolmivuotias sutjakka kollipoika. Tänä keväänä aukeni kuitenkin uusi ovi, ja pääsin suojaan tuulelta ja tuiskulta, täysien ruokakippojen valtakuntaan. Niistä ruokakipoista olen kyllä tykännyt.

koditon kissa
Koditon kissa

Heissan, olen Loru, kaikkien huiskujen kaveri. Villinä ja vapaana elellyt noin nelivuotias naaras. Väritykseltäni olen kilpikonna, en sellainen kovakuorinen vaan pehmeä pilvenhattara.

koditon kissa
Koditon kissa

Hei, olen Skadi, kissarouva elämän nurjalta puolelta. Olen aikuinen, kovia kokenut puolivilli kissa, syntynyt joskus ja vielä en ole kuollut eli toisin sanottuna ikäni on jossain kahden ja kahdentoista vuoden välillä.

koditon kissa
koditon kissa koditon kissa

Moikka! Olemme Paju ja Kaarna, arvion mukaan n. 3-4 -vuotiaat kissakaverukset Tampereelta. Haluaisimme löytää loppuelämän rakastavan kodin mielellään yhdessä, tai paikasta, jossa meille olisi jo kaveri.

koditon kissa
Koditon kissa

Hei! Olemme kissapojat Merri ja Aragorn, ja etsimme molemmat mielellään yhteistä loppuelämän kotia, mutta lähdemme uuteen perheeseen myös yksittäin. Merri on noin puolitoistavuotias, ja Arska noin 3-vuotias.

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

Me olemme Mamma ja Kingi, kissapariskunta, joka löydettiin ja pelastettiin ihmisten hoiviin. Pariskuntana sisaisäitimme tarkoittaa oikeaa pariskuntaa. Me emme kuulemma lähde kuin samaan kotiin. Muun muassa häntiemme kiertäminen toistensa ympärille kulkiessamme vieretysten on sulattanut hänet ihan tyystin!

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU
Olemme kissaveljekset, jotka sattuman kaupalla löysivät jälleen toisensa vaihtaessamme tilapäiskotia. Nyt olemme erottomattomia! Me teemme aina kaiken yhdessä. Me nukumme, syömme ja leikimme yhdessä, joten haemme yhdessä loppuelämämme kotia. Olemme arvion mukaan syntyneet vuonna 2013.

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

Olen loppuvuodesta 2010 syntynyt tyttönen Supi ja etsin yhteistä loppuelämän kotia saman ikäisen kaverini Haamun kanssa. Ollaan molemmat synnytty ulkona, mutta onneksi päästiin alle vuoden ikäisenä ihmisten ruokittaviksi sisätiloihin.

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

Olemme loppuvuodesta 2015 syntyneet kissanpojat ja etsimme loppuelämäksemme yhteistä kotia. Olemme veljekset ja leikimme aina kaksin, siksi haluaisimme yhteiseen kotiin. Olemme erittäin leikkisiä – nuoria poitsuja kun ollaan – ja tykkäämme leikkiä toistemme kanssa, niin että matot saattavat mennä rullallle.

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

Mou! Mä oon Wiljami, vuonna 2014 syntynyt vaaleaturkkinen kollipoika. Toi mustavalkoinen pikkutyttö on mun sisko Esteri. Me etsitään tositarkoituksella yhteistä kotia koko loppuelämäksi!

koditon kissa
Koditon kissa

Minä olen Liisa. Synnyin kulkuriksi, ja vietin pentuaikani kellareissa, vajoissa ja autotalleissa hipihiljaisena varjona, ihmiset eivät edes huomanneet minua, kun osasin olla niin hiljaa.

koditon kissa
Koditon kissa

Moi! Olen Aurora, leikkisä noin parivuotias kissaneiti, joka kaipaa omaa pysyvää ja rakastavaa kotia.

koditon kissa
Koditon kissa

Olen Jyry, iältäni noin 2–5 vuotta. Isoksi pojaksi kutsuvat, mutta oletan sen olevan hyväsydäminen lempinimi – ei noilla ihmisillä omien mahojensa kanssa ole kyllä mitään varaa sanoa.

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

Heissan, täällä olisi kaksi kaunista kissaneitiä kotia vailla! Mä oon Tellervo, meistä se vähän rohkeempi ja viisaampi – olenhan meistä vanhempi, joskus siinä arviolta 2007 syntynyt. Toi mun kaveri on Unelma, se on vähän nuorempi pimu, syntynyt 2013 paikkeilla.

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

Moi! Olemme toukokuussa ja kesäkuussa 2016 syntyneet leikkisät kissaneidit Spotti ja Tossavainen, ja etsimme yhdessä loppuelämän kotia, jossa ei ole muita kissoja.

koditon kissaHei, olen Manta-kissa. Olen syntynyt ehkä vuonna 2009, mutta voin olla nuorempikin. Vaikka olen vähän ujo tyttö, olen kuitenkin hyvin utelias ja kaipaan kissamaista viihdykettä!

Kurrpurr! Mä oon nuori kissaneiti Muru (s. kesällä 2012) ja etsin itselleni tositarkoituksella omaa loppuelämän kotia. Mä synnyin aikanaan ulkokissaksi, mutta oon jo kauan sitten huomannut, että tää sisäkissan elämä on paljon mukavampaa, kun pöytääntarjoilu toimii!

Koditon kissa

Olen surunharmaa tyttökissa Peleeks ja haluaisin kertoa teille historiastani, jota ilman minua on mahdoton ymmärtää.

koditon kissa
Purpur kaikki! Saanen esittäytyä hyvät ihmiset! Minä olen Velmu ja voisin vaatimattomasti sanoa, että olen painoni verran lempeyttä ja rakkautta. Enkä edes liioittele vaan olen poikkeuksetta aiheuttanut ihastelua missä kuljenkin!