Osallistu toimintaan

Tapahtumat

Yhdistys järjestää omia tapahtumia sekä osallistuu monenlaisiin tilaisuuksiin Pirkanmaan alueella. Tapahtumien avulla kerätään varoja ja jaetaan tietoa eläinsuojelusta ja yhdistyksen toiminnasta. PESUn järjestämiä toistuvia tapahtumia ovat mm. Kissa Vieköön -keräykset, koirakävelyt, joululahjakeräykset sekä erilaiset luennot ja lipaskeräykset. Näiden lisäksi järjestetään erilaisia muita tapahtumia tarpeen mukaan sekä pidetään info- ja myyntipöytää erilaisten tapahtumien yhteydessä. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat myös kohdennetut kampanjat ja tempaukset, kuten kissojen leikkauskampanjat maaseudulla ja ruokakeräykset kodittomien eläinten hyväksi.

Haluatko osallistua tapahtumatoimintaan? Ota yhteyttä tapahtumavastaava(at)pesu.org.


Varojen keruu ja kirpputoririnki

Yhdistys kerää varoja toiminnan rahoittamiseksi mm. järjestämällä erilaisia tapahtumia, myymällä eläinsuojelua tukevia myyntituotteita sekä vastaanottamalla lahjoituksia. Varoja kerätään muun muassa kirpputorimyynnillä, jonka tuotolla katetaan eläinten eläinlääkärikustannuksia. Pöytiin saa lahjoittaa myös myyntikelpoista tavaraa.

Haluatko lahjoittaa tavaraa tai osallistua kirpputoritoimintaan? Lähetä viestiä kirppis(at)pesu.org.

Haluatko osallistua muuhun varainkeruutoimintaan? Ota yhteyttä vapaaehtoiset(at)pesu.org.


Nuorisotoiminta

Pesu järjestää toimintaa lapsille ja nuorille ja tekee muun muassa kouluvierailuja. Nuoret voivat myös liittyä jäseneksi Pesuun ja tulla mukaan eläinsuojelutoimintaan.

Haluatko osallistua nuorisotoimintaan? Ota yhteyttä vapaaehtoiset(at)pesu.org.


Tiedotus

Yhdistys julkaisee kahdesti vuodessa ilmestyvää Pesuinfo -jäsenlehteä. Jäsenet voivat lisäksi liittyä postituslistalle, jolloin he saavat tietoa Pesun toiminnasta myös sähköpostitse. 

Pesu ilmoittaa kotia etsivistä eläimistä myös Kodittomat.info -palvelussa.
Vapaaehtoista eläinsuojelua -blogi, jossa Pesun koordinaattorit ja tilapäiskodit kertovat arjestaan Pesun eläinten kanssa. 
Pesu Facebookissa
Pesu Instagramissa.

Haluatko osallistua yhdistyksen tiedottamiseen esimerkiksi valokuvaamalla eläimiä tai kirjoittamalla Pesuinfo-jäsenlehteen? Pesun tiedottajaan voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tiedottaja(at)pesu.org.


Muuta toimintaa

Kummikoira
Blanca on Pesun kummikoira Pro Animals Finland (PAFi) ry:ltä. Pro Animals Finland auttaa Tg-Jiun tarhan kodittomia koiria paikallisesti Romaniassa. Lue Blancan tarina »

Mitä muuta voi tehdä ja miten muuten voin auttaa sekä osallistua?
Tapahtumien ja kirpputoritoiminnan lisäksi Pesun toimintaan voin osallistua monella muullakin tapaa. Pesulla on oma käsityöryhmä, joka tekee käsitöitä myytäväksi Pesun tapahtumiin. Tapahtumiin voi myös leipoa. Eläinten ruokalahjoitusten ja tapahtumien yhteydessä tarvitaan myös kuskausapua. Näiden lisäksi myös tilapäiskotitoiminta on yksi hyvä keino auttaa. Jokaiselle kyllä löytyy jotain, joten ole rohkeasti yhteydessä: vapaaehtoiset(at)pesu.org

Katso menneistä tapahtumista, missä kaikessa Pesu on ollut mukana aiempina vuosina!