Osallistu toimintaan

Tapahtumat

Yhdistys järjestää omia tapahtumia sekä osallistuu monenlaisiin tilaisuuksiin Pirkanmaan alueella. Tapahtumien avulla kerätään varoja ja jaetaan tietoa eläinsuojelusta ja yhdistyksen toiminnasta. PESUn järjestämiä toistuvia tapahtumia ovat mm. Kissa Vieköön -keräykset, koirakävelyt, joululahjakeräykset sekä erilaiset luennot ja lipaskeräykset. Näiden lisäksi järjestetään erilaisia muita tapahtumia tarpeen mukaan sekä pidetään info- ja myyntipöytää erilaisten tapahtumien yhteydessä. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat myös kohdennetut kampanjat ja tempaukset, kuten kissojen leikkauskampanjat maaseudulla ja ruokakeräykset kodittomien eläinten hyväksi.

Haluatko osallistua tapahtumatoimintaan? Ota yhteyttä tapahtumavastaava(at)pesu.org.


Myyntituotteet ja kirppistoiminta

Yhdistys kerää varoja toiminnan rahoittamiseksi mm. järjestämällä erilaisia tapahtumia, myymällä eläinsuojelua tukevia myyntituotteita sekä vastaanottamalla lahjoituksia. Varoja kerätään muun muassa kirpputorimyynnillä, jonka tuotolla katetaan eläinten eläinlääkärikustannuksia. Pöytiin saa lahjoittaa myös myyntikelpoista tavaraa.

Haluatko lahjoittaa tavaraa tai osallistua kirpputoritoimintaan? Lähetä viestiä kirppis(at)pesu.org
» Missä myyntipöydät sijaitsevat?

Haluatko osallistua muuhun varainkeruutoimintaan? Ota yhteyttä vapaaehtoiset(at)pesu.org.


Nuorisotoiminta

PESU järjestää toimintaa lapsille ja nuorille ja tekee muun muassa kouluvierailuja. Nuoret voivat myös liittyä jäseneksi PESUun ja tulla mukaan eläinsuojelutoimintaan.

Haluatko osallistua nuorisotoimintaan? Ota yhteyttä vapaaehtoiset(at)pesu.org.


Tiedotus ja sosiaalinen media

Uusimpia uutisia voit bongailla Facebookissa ja Instagramissa sekä kotisivujemme Ajankohtaista-palstalla.

Yhdistys julkaisee kahdesti vuodessa ilmestyvää Pesuinfo-jäsenlehteä. Jäsenet voivat lisäksi liittyä postituslistalle, jolloin he saavat tietoa PESUn toiminnasta myös sähköpostitse. 

Ilmoitamme kotia etsivistä eläimistä myös Kodittomat.info -palvelussa ja kotisivuillamme Adoptoi-osiossa. 

Lue eläinsuojelun arjesta Vapaaehtoista eläinsuojelua -blogissa. 

Haluatko osallistua yhdistyksen tiedottamiseen esimerkiksi valokuvaamalla eläimiä tai kirjoittamalla Pesuinfo-jäsenlehteen? Ota yhteyttä sähköpostitse tiedottaja(at)pesu.org.


Kummitoiminta

PESU ry toimii tarhakummina Pro Animals Finland (PAFi) ry:lle, joka auttaa Tg-Jiun tarhan kodittomia koiria Romaniassa. Pienen kuukausiavustuksen tarkoitus on auttaa koiria paikallisesti.

Tarhakummien kuukausituki on ollut jo 14 vuoden ajan Pro Animals Romanian tarhan koirien hyvinvoinnille elintärkeä. Summalla autetaan tarhan koiria muun muassa sterilointikampanjoilla sekä ruokakuluissa. Paikalliset saavat apua esimerkiksi valistustyöhön ja näin auttavat eläinsuojelun tilannetta pikkuhiljaa paranemaan Romaniassa − EU-maassa, jossa eläinsuojelu on valitettavasti vielä lapsenkengissä.

Koiria häkeissä koiratarhalla.

Koiria koiratarhalla.

Lisätietoa tarhakummiudesta PAFi ry:n nettisivuilla 
Kuvia toiminnasta PAFi ry:n nettisivuilla

 

 

Mitä muuta voi tehdä ja miten muuten voin auttaa tai osallistua?

Tapahtumien ja kirpputoritoiminnan lisäksi PESUn toimintaan voin osallistua monella muullakin tapaa. PESUlla on oma käsityöryhmä, joka tekee käsitöitä myytäväksi tapahtumiin. Tapahtumiin voi myös leipoa. Eläinten ruokalahjoitusten ja tapahtumien yhteydessä tarvitaan myös kuskausapua! Näiden lisäksi myös tilapäiskotitoiminta on yksi hyvä keino auttaa. Jokaiselle kyllä löytyy jotain, joten ole rohkeasti yhteydessä: vapaaehtoiset(at)pesu.org

Katso menneistä tapahtumista, missä kaikessa PESU on ollut mukana aiempina vuosina!