Osallistu toimintaan

Meillä on toimintaa laidasta laitaan! Tältä sivulta löydät tietoa vapaaehtoistyömme muodoista.

Jos olet mukana vapaaehtoistoiminnassamme tai kiinnostunut siitä, voit liittyä aktiivien sähköpostilistalle. Listalle kuuluminen ei sido mihinkään, mutta saat tietoa tapahtumista ja osallistumisen mahdollisuuksista. Liity tästä aktiivilistallemme!


Tapahtumat

Yhdistys järjestää omia tapahtumia sekä osallistuu monenlaisiin tilaisuuksiin Pirkanmaan alueella. Tapahtumien avulla kerätään varoja ja jaetaan tietoa eläinsuojelusta ja yhdistyksen toiminnasta. PESUn järjestämiä toistuvia tapahtumia ovat mm. Kissa Vieköön -keräykset, koirakävelyt, joululahjakeräykset sekä erilaiset luennot ja lipaskeräykset. Näiden lisäksi järjestetään erilaisia muita tapahtumia tarpeen mukaan sekä pidetään info- ja myyntipöytiä tapahtumien yhteydessä. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat myös kohdennetut kampanjat ja tempaukset, kuten kissojen leikkauskampanjat maaseudulla ja ruokakeräykset kodittomien eläinten hyväksi. Otamme mielellämme vastaan kutsuja erilaisiin tapahtumiin sekä ideoita ihan uudenlaisille tapahtumille!

Haluatko osallistua tapahtumatoimintaan? Tapahtumissa löytyy vapaaehtoisille monenlaisia tehtäviä myyntituotteiden leipomisesta infopisteellä työskentelyyn ja tapahtumapaikan rakentamiseen. Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kannattaa myös liittyä meidän aktiivien sähköpostilistalle. Listan kautta saat joka kuukausi tiedotteen tulevista tapahtumista ja muista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista PESUlla. Listalle pääset liittymään tästä linkistä.


Myyntituotteet 

Yhdistys kerää varoja toiminnan rahoittamiseksi mm. järjestämällä erilaisia tapahtumia, myymällä eläinsuojelua tukevia myyntituotteita sekä vastaanottamalla lahjoituksia. Olemme teettäneet myyntituotteita, mutta innokkaat vapaaehtoisemme myös ompelevat, neulovat, askartelevat ja nikkaroivat erilaisia käsitöitä myyntiin!

Onko sinulla idea uudesta myyntituotteesta tai houkuttaako yksin tai porukalla itse tehtyjen tuotteiden värkkäily? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Kirppistoiminta

Yhdistykselle kerätään varoja myös kirpputorimyynnillä. Pöytiin saa lahjoittaa myyntikelpoista tavaraa.

Pöydät löydät Kirppispöydät-sivulta. PESUlla on kirppisrinki, johon kuuluvat pitävät mm. pöytiä myyntikunnossa ja lajittelevat lahjoituksia. 

Haluatko mukaan kirppistoimintaan? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Nuorisotoiminta

PESU tekee muun muassa kouluvierailuja, ja muutakin toimintaa kehitellään, että saadaan lapsille ja nuorille eläinsuojeluhenkistä toimintaa. Nuoret voivat myös liittyä nuorisojäseneksi PESUun ja tulla mukaan eläinsuojelutoimintaan.

Kouluvierailua voi pyytää näppärästi SEYn sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kysyttävää tai haluatko osallistua nuorisotoimintaan? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Viestintä

Uusimpia uutisia voit bongailla Facebookissa ja Instagramissa sekä kotisivujemme Ajankohtaista-palstalla. Yhdistys julkaisee tarpeen mukaan tiedotteita ja esimerkiksi mielipidekirjoituksia. Pyrimme kertomaan toiminnastamme varsinkin Pirkanmaan alueen medioissa.

Julkaisemme kahdesti vuodessa ilmestyvää Pesuinfo-jäsenlehteä. Lehdessä kerrotaan ajankohtaista asiaa eläinsuojelusta ja yhdistyksen toiminnasta. Jäsenet voivat lisäksi liittyä postituslistalle, jolloin he saavat tietoa PESUn toiminnasta myös sähköpostitse. 

Verkkosivuillamme kerromme yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista sekä yleisesti eläinsuojelusta. Sivuiltamme löydät yhdistyksemme yhteystiedot ja muiden eläinsuojelutoimijoiden yhteystietoja. Ilmoitamme kotia etsivistä eläimistä sivuillamme Adoptoi-osiossa ja Kodittomat.info -palvelussa.

Haluatko osallistua yhdistyksen viestintään esimerkiksi valokuvaamalla eläimiä tai kirjoittamalla Pesuinfo-jäsenlehteen? Osaatko suunnitella mainoksia? Ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Kuskausapu

PESUlaiset kaipaavat monesti nelipyöräisiä ja niiden kuskeja kuljettelemaan esimerkiksi eläimiä eläinlääkäriin ja tilapäiskoteihin, noutamaan lahjoituksia sekä roudaamaan tapahtumissa tarvittavia kamoja ympäriinsä. Jos sinulla on auto ja silloin tällöin aikaa, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Autollisten lista toimii tällä hetkellä Whatsapp-sovelluksen kautta.


Mitä muuta voi tehdä ja miten muuten voin auttaa tai osallistua?

Jos sinulla on jokin erityistaito, jota haluaisit hyödyntää PESUn hyväksi, niin ota yhteyttä! Olemme mielellämme kehittämässä ihan uudenlaistakin toimintaa ja yhteistyötä eri toimijoiden kanssa − ota rohkeasti yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..