Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Puhelinpäivystys ja adoptiokyselyt muiden kodittomien lemmikkien osalta numerossa 045 129 9290 la-su klo 15-20. Muina aikoina ota yhteyttä tekstiviestillä tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muiden lemmikkien kodinetsintä lomailee joulun, välipäivät ja uuden vuoden. Adoptiotouhuihin palataan viikolla 1!

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »

Pontus ja Putrina

Untamo ja Vellamo etsivät yhteistä, stressitöntä kotia.
Vellamo on kääpiöluppa ja Untamo taasen kääpiöluppa-leijonanharjas mix

U: Hei olen Untamo! Pidän hyvästä ruuasta ja rapsutuksista ja olen noin 5-vuotias leikattu uros. Minulla on pitkä sinisenharmaa turkki, sekä valloittava luonne.
V: Minä taas olen Vellamo! Rakastan ruokaa ja uusien asioiden tutkimista. Olen kaveriani hieman nuorempi, noin 3-vuotias leikattu naaras. Olen tuo suloinen ruskea lyhytkarvaisempi, oikea seikkailijapupu! Me kummatkin olemme kääpiöluppia.

U: Olemme täällä tilapäiskodissa olleet aivan mallikaneja. Olemme hyvin siistejä yksilöitä: teemme tarpeemme pääsääntöisesti aina vessalaatikkoon. Meitä ei myöskään kiinnosta lattialistojen tai muun ei sallitun nakertaminen. Sen sijaan tykkäämme kovin omenapuun oksien nakertamisesta.
V: Nautimme ihmisen seurasta, mutta minä olen toistaiseksi vielä hieman ujo ja pysyn mieluummin etäämmällä. Kaverini Untamo sen sijaan hyppii syliin asti!

U: Olemme eläinlääkärin tarkistamia ja meidät on kummatkin rokotettu keväällä 2023. Sairastan pasteurelloosia, joka oireilee silmävuotona stressaavissa tilanteissa. Muutoin tämän ei pitäisi haitata elämääni, mutta tulevan kotini olisi hyvä huomioida tartuntariski. Eläinlääkäri oli minulle ihan liian jännittävä paikka, joten en millään antanut lääkäreiden tutkia suutani. Kuulemma mun hampaat tulisi tarkistaa vielä ensi vuoden puolella.
V: Minä olen muutoin terve yksilö, mutta suussani on alkavia hammaspiikkejä, joiden kasvua on hyvä seurata. Eläinlääkärin mukaan olin kovin rohkea pupu vastaanotolla! Kerjäämisestä huolimatta en saanut herkkuja, sillä minulla on hieman ylipainoa. Kuulin ihmisten puhuvan, että suloisesta olemuksestani huolimatta herkut ovat minulta kiellettyjä. PYH sanon minä!

U: Me haluttaisiin kovasti muuttaa kaksistaan rauhalliseen loppuelämän kotiin. Johonkin sellaiseen, missä saataisiin liikkua vapaana ja meille tarjottaisiin paljon rapsutuksia ja rakkautta. Jotain nuo ihmiset puhuivat myös stressittömyydestä, sillä mun silmät saattaa alkaa oireilemaan ja tuota Vellamoa voi jänskättää niin kovin.
V: Muut eläimet on meille aivan vieras asia, joten niistä tulisi kuulemma erikseen mainita hakemuksessa. Oliskosulla tarjota meille koti? Me ihan tosi paljon haluttaisiin kuulla millainen perhe ja koti meitä odottaisiteidän luona!

Sijainti: Tampere
Luovutusmaksu: 150€ yhdessä