Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Puhelinpäivystys ja adoptiokyselyt muiden kodittomien lemmikkien osalta numerossa 045 129 9290 la-su klo 15-20. Muina aikoina ota yhteyttä tekstiviestillä tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muiden lemmikkien kodinetsintä lomailee joulun, välipäivät ja uuden vuoden. Adoptiotouhuihin palataan viikolla 1!

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »

Pontus ja Putrina

Uusia siivoajia etsivät Lissu ja Jusu, keväällä 2020 syntynyt kanipariskunta.

Lissu on steriloitu naaras, väriltään musta tan ja luonteeltaan pippurinen. Rohkeutta on sopivasti ja oma mielipide löytyy moneen asiaan.
Jusu on kastroitu uros ja omaa turkkia useamman kanin tarpeisiin. Pojan turkki on laadultaa herkästi mattaantuva, eli vaatii säännöllistä hoitoa. Luonteeltaan Jusu on melko rauhallinen.

Vessa-asiat hoituvat melko hyvin oikeaan paikkaan, vaikka Lissu välillä haluaakin myllätä vessan sisällön uuteen kuosiin.
Uudella kodilla olisi hyvä olla kanikokemusta jo ennestään, ensimmäisiksi kaneiksi pariskunta ei sovi. Aikaisempi kokemus turkinhoidosta ei ole pakollista, kunhan pystyy sitoutumaan viikottaiseen turkinhoitoon useaksi vuodeksi. :)
Uudeksi kodiksi haussa ensisijaisesti aikuistalous, pienten lasten talouteen pariskunta ei sovellu.

Sijainti: Tampere
Hinta: 150€