Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa

Kultsi ja Musti ovat samasta pentueesta ostettuja maatiaiskissoja, jotka ovat olleet perheemme lasten lemmikit.

Valitettavasti lapset muuttivat maailmalle ja joudun itse muuttamaan pienempään asuntoon. Pelkään, että kissat eivät sopeudu huomattavasti pienempään asuntoon. Kissat ovat sisäkissoja, joita on ulkoilutettu hihnassa kesäisin. Kissoilla ei ole sirua. Kissat ovat nyt noin seitsemän vuotiaita (syntymäpäivä 15.5.). Jostain syystä molemmat kissat käytännössä syövät vain kuivamuonaa. Muu ei kelpaa.

Perheessämme on myös koira, joka on saksanpaimenkoiran ja huskyn sekoitu. Kissat ja koira tulevat hyvin toimeen keskenään. He käyttävät samaa juomakuppia ja juoksentelevat yhdessä. Kissat ovat hyvin seurallisia. Tulevat itse kysymään silityksiä ja seurustelevat muutenkin spontaanisti.

Kultsi on oranssin-keltainen uros-kissa joka on kohtalaisen pienikokoinen (noin 2 kg). Kultsi on steriloitu. Valitettavasti Kultsilla on tapana kakkia ulko-oven eteen. Myös pissit saattavat mennä väärään osoitteeseen. Kultsia on käytetty asiasta eläinlääkärillä, mutta asiointia vääriin paikkoihin ei ole saatu loppumaan. Musti on mustan kirjava tyttökissa, jota ei ole steriloitu. Musti on hyvin pienikokoinen, vain noin 1,5 kg painava tyytyväinen kissa.

Toivomme lasten kanssa, että kissat pääsevät samaan kotiin elämänsä loppuajaksi. Plussaa olisi, jos kissoja pääsisi satunnaisesti katsomaan lasten kanssa. Maksoin aikoinaan kissoista pentuna 30 €/kissa. Saman pyydän nyt luovutusmaksuna.

Tiia Saloranta p. 0400 929 497 saloranta.tiia (a) gmail.com