Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Kaksi kilttiä ja leikkisää nuorta kissaa saatavilla nyt edullisesti ja mukaan tulee kaikki heidän tarvikkeet.

Tarvikkeet sis. kaksi kunnollista vessaa, ruoka astiat, kaksi kantoreppua, kissojen kiipeily-/raapimis-/oleskelupuu, leluja, karvamökki yms.

Kissat on hankittu vajaa vuosi sitten kasvattajalta Laitilasta ja päätimme hankkia kissat, vaikka omistaja/kasvattaja ei rokottanut heitä, koska tiesimme, että he tulevat meille sisäkissoiksi. Poika on kastroitu jo ajoissa, tyttö on vielä steriloimatta.

Kissat ovat olleet kaikin puolin terveitä ja leikkisiä ja tykkäävät, että joku leikkiii heidän kanssaan ja ovat meillä jo tottuneet lapsiin ja osaavat hienosti leikkiä keskenäänkin :) Eivät ole purreet eivätkä raapineet ketään (ovat hyvästä suvusta ja tervepäisiä)!!

Joudumme luopumaan heistä eron takia. Tällaiset kaverukset etsii uutta kotia. Yhteishinta 2 kissaa kaikkine tarvikkeineen 500€

T: Jarno Kaipainen, Puh. 044 5151 444 e-mail: jarno.kaipainen (a) gmail.com