Tekstin laati Tampereen ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijaryhmä, joka toteutti PESUn kanssa kampanjan eläinten hyväksi huhti-toukokuussa 2020.

 

"Jokaisen ihmisen olisi hyvä tehdä elämänsä aikana vapaaehtoistyötä. Meille liiketalouden opiskelijoille tällainen mahdollisuus annettiin opintojen kautta. Neljänteen periodiin meillä kuului yhteistyö jonkin kolmannen sektorin toimijan kanssa.

Mietimme jonkin aikaa omassa opiskelijaryhmässämme, mikä voisi olla juuri meille sopiva järjestö. Pohdinta oli erittäin lyhyt, koska tulimme nopeasti siihen tulokseen, että Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys on meille se oikea valinta.

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys tekee todella tärkeää työtä ja sitä työtä on tuettava mahdollisimman paljon. Eläinten hyvinvointi on jokaiselle tässä kampanjassa mukana olleelle merkittävä asia. Jokaisella eläimellä on oltava mahdollisuus päästä hyvään kotiin.

Lemmikit ovat ihmisille tärkeitä kumppaneita, jotka lievittävät yksinäisyyden tunnetta ja stressiä. Lemmikit vievät ajatukset pois harmaasta arjesta ja tuovat valoa omistajansa elämään. Lemmikkien ja etenkin koirien kanssa myös liikunnan harrastaminen lisääntyy ja fyysinen terveys vahvistuu.

Koronakriisin aikanakin on tärkeää muistaa myös lemmikkien tärkeys ja Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen tarpeellinen työ. Vapaaehtoiseksi lähteminen tai pienen lahjoituksen tekeminen on yhdistyksen elinehto. Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksellä on tällä hetkellä menossa #NenäPinnanPäällä -varainkeruukampanja koronan takia ja jokainen lahjoitus on elintärkeä.

Pienistä hyvien tekojen puroista kasvaa voimakas hyvien tekojen joki. Jokaisella hyvällä teolla, maailma muuttuu paremmaksi!"

 



 

Lisätietoa käynnissä olevasta varainkeruukampanjasta: Auta meitä pitämään nenä pinnan päällä