Oletko menettänyt lemmikkisi? Lemmikin menettäminen voi olla hyvinkin raskas prosessi ja herättää meissä ihmisissä monenlaisia tunteita. Kokemusten jakaminen saman kokeneiden kanssa voi helpottaa oloa ja auttaa tunteiden ristiriidoissa.

PESU ry järjestää sururyhmäkokoontumisen, jossa lemmikkinsä menettäneet voivat keskustella, kuunnella sekä saada tukea ja neuvoja. Menetyksesi voi olla tuore tai jo aiemmin tapahtunut ja se voi koskea mitä lajia tahansa.

Vertaisryhmässä tärkeää on turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri eikä siellä ole pakko puhua, vaan paikalle voi tulla ainoastaan kuuntelemaan. Lämpimästi tervetuloa! 

Syksyn ensimmäinen tapaaminen järjestetään lauantaina 26.8.2023 klo 16.30 alkaen. Tapaamisen kesto on noin kaksi tuntia.

Tapaamispaikkana toimii pieni ja intiimi kahvila Kirppis Ropellissa, Pirkkalan Partolassa. Kirppiksen edessä runsaasti parkkitilaa ja bussit kulkevat lähistölle.

Ryhmään otetaan mukaan seitsemän henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen 26.8. pidettävään tapaamiseen 23.8. mennessä sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Paikalle ovat tervetulleita kaikki, eikä osallistuminen vaadi PESU ry:n jäsenyyttä. Yhdistys kustantaa kahvin/teen.

Seuraava tapaaminen on lauantaina 23.9.2023 klo 16.30 alkaen. Ilmoittautuminen tähän tapaamiseen aukeaa myöhemmin.