PIRPANA 5.–9.9.2019

Pirpana, pienin pesulaisista, nukkui pois siskonsa seuraksi. Hän syntyi etuajassa pienelle, liian nuorelle emolleen. Sisko nukahti ikiuneen jo pian syntymän jälkeen. Kaksi pennuista vielä porskuttavat, ja niiden tilanne on onneksi tasainen.

Pirpanan eteen tehtiin kaikki, mitä pienen kissan eteen voidaan tehdä. Viimeisen henkäyksen hän kuitenkin veti eilen hoitajansa sylissä, lämpimässä ja masu täynnä maitoa. Kiitos siitä, mitä annoit meille. Olemme pahoillamme, ettemme voineet auttaa sinua enempää. Hyvää matkaa sateenkaarisillalle.Vain leikkautus on vastaus näiden kohtaloiden ehkäisyyn. Huolehdithan siis oman kissasi leikkautuksesta ja rokotuksesta!

Sinäkin voit auttaa ja vaikuttaa siihen, että Pirpanan kohtalo ei toistuisi. Lähde meille tilapäiskodiksi, auta meitä eläinlääkärikustannuksissa tai valista ihmisiä kissojen leikkautuksesta ehkäistäksesi epätoivottuja pentuja. Yhdessä me voimme nostaa kissan arvon pohjamudista, se vaatii vain tahdonvoimaa!

Lähde tilapäiskodiksi 

Lahjoita: Danske Bank FI37 8000 1170 9224 06 (viite 1274 – Maalaiskissakeräys)
Rahankeräyslupa: 5680/6/2016, voimassa 01.04.2016-31.03.2021 Sisä-Suomen poliisilaitoksen toimialueella

Lahjoita Facebook-keräykseen Lahjoita ruokaa tai tarvikkeita (mm. pentumärkäruokaa tarvitaan!): Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liity kannatusjäseneksi tai auta PESUa yrityksesi kautta. Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pesulle tulee maalaiskissoja aika ajoin ja yleensä lukuisia kerralla.

Kissojen pito ja hoitaminen terveeksi ei ole halpaa.

Jos haluat omalta osaltasi auttaa maalaiskissojen hoitokuluissa, niin voit tehdä lahjoituksen avustustilillemme FI37 8000 1170 9224 06 (Danske Bank).

Käytä viitettä 1274, jolloin lahjoitus ohjautuu juuri näiden kissojen auttamiseen. Rahankeräysluvan tiedot.