Oletko kiinnostunut yhdistyksemme toiminnasta? Haluaisitko aloittaa merkityksellisen vapaaehtoistyön? Tule uusien iltaan!

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys, PESU ry:n seuraava uusien ilta järjestetään keskiviikkona 30.9. klo 18.30 livestreamina Facebookissa. Puhujina ovat puheenjohtaja ja kissakoordinaattori Riikka sekä muiden eläinten aputassu ja pupukuiskaaja Sammeli.

Uusien illassa kuulet eläinsuojelutoiminnasta ja siitä, miten voit toimia paikallisen eläinsuojelun hyväksi ja auttaa eläimiä. Uusien illat on tarkoitettu vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille eläinten ystäville. Vapaamuotoisessa illassa käymme lyhyesti läpi mikä PESU ry on, miten ja missä se toimii sekä missä juuri Sinä voisit olla avuksi.

Me etsimme aktiiveja, löytäisitkö sinä meiltä kivan harrastuksen? Ole kuulolla ja kutsu mukaan myös ystäväsi! Iltaan voi lähettää etukäteen kysymyksiä jotka askarruttavat mieltä.
Lähetä kysymyksesi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Linkki tapahtumaan: PESUn uusien ilta -live Facebookissa

 

Uusien ilta - teksti ja kissa syksyisellä taustalla.