Oletko menettänyt lemmikkisi? Tule keskustelemaan tai vain kuuntelemaan vertaistukiryhmään.

Lemmikin menettäminen voi olla hyvinkin raskas prosessi ja herättää meissä ihmisissä monenlaisia tunteita. Kokemusten jakaminen saman kokeneiden kanssa voi helpottaa oloa ja auttaa tunteiden ristiriidoissa.

PESU ry järjestää kahden tapaamisen sururyhmäkokoontumisen, joissa lemmikkinsä menettäneet voivat keskustella, kuunneella sekää saada tukea ja neuvoja. Menetyksesi voi olla tuore tai jo aiemmin tapahtunut ja se voi koskea mitä lajia tahansa.

Vertaisryhmässä tärkeää on turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri eikä siellä ole pakko puhua, vaan paikalle voi tulla ainoastaan kuuntelemaan.

Lämpimästi tervetuloa! Tapaaminen järjestetään kahtena kertana: tiistaina 31.5. klo 17-19 sekä maanantaina 6.6. klo 17-19. Tapaamispaikka sijaitsee Tampereen keskustan liepeillä, hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tarkan sijainnin saat ilmoittautuessasi.

Ensisijaisesti toivomme sinun osallistuvan molempiin tapaamisiin, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella myös yksittäisille kerroille. Ryhmään otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 27.5. klo 22.00 mennessä. Seuraava tapaaminen järjestetään kesän aikana Pirkkalassa, seuraa Facebook- tai kotisivujamme.

Joutsenia lentämässä ja sururyhmän päivämäärät.