Oletko menettänyt lemmikkisi? Lemmikin menettäminen voi olla hyvinkin raskas prosessi ja herättää meissä ihmisissä monenlaisia tunteita. Kokemusten jakaminen saman kokeneiden kanssa voi helpottaa oloa ja auttaa tunteiden ristiriidoissa.

PESU ry järjestää sururyhmäkokoontumisen, jossa lemmikkinsä menettäneet voivat keskustella, kuunnella sekä saada tukea ja neuvoja. Menetyksesi voi olla tuore tai jo aiemmin tapahtunut ja se voi koskea mitä lajia tahansa. Vertaisryhmässä tärkeää on turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri eikä siellä ole pakko puhua, vaan paikalle voi tulla ainoastaan kuuntelemaan.

Lämpimästi tervetuloa! Tapaaminen järjestetään lauantaina 11.3.2023 klo 16.30 alkaen. Tapaamisen kesto on noin kaksi tuntia.

Tapaamispaikkana toimii pieni ja intiimi kahvila Kirppis Ropellissa, Pirkkalan Partolassa. Kirppiksen edessä runsaasti parkkitilaa ja bussit kulkevat lähistölle.

Ryhmään otetaan mukaan 7 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 4.3. mennessä. (Paikalle ovat tervetulleita kaikki, eikä osallistuminen vaadi PESU ry:n jäsenyyttä.)

Yhdistys kustantaa kahvin/teen.

Lisää sururyhmätapaamisia on tulossa myöhemmin, joten jos tämä aika ei sovi, seuraathan sivujamme.