Koronavirusepidemialla on vaikutuksia PESU ry:n toimintaan. Suuri osa toiminnastamme pyörii ihan normaalisti, sillä eläimet tarvitsevat apuamme edelleen. Olemme kuitenkin joutuneet keväälle suunniteltuja tapahtumiamme. Seuraamme tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia ja kun tapahtumien järjestäminen on taas turvallista, tiedotamme uusista tapahtumista.

Ruoka- ja hiekkakeräyksemme K-kaupoissa jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Keräämme lahjoituksia myös keräyspaikoissamme niiden aukiolojen mukaisesti. Jos haluat tehdä lahjoituksen keräyspaikkaan, varmista aukiolo ensin esimerkiksi kyseisen liikkeen nettisivuilta.

Jos haluat tukea eläinsuojelutyötämme, rahalahjoitukset ovat helppo ja turvallinen tukemisen keino. Myös Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-ohjelma on kätevä tapa tukea meitä.

Jos etsit meiltä uutta lemmikkiä, luethan ensin ohjeet Adoptoi-sivulta. Noudatamme erityistä varovaisuutta tutustumiskäynneillä tilapäiskodeissa.

Lue myös 27.3.2020 julkaistusta tiedotteestamme keskeiset neuvot eläinten hyvinvoinnista huolehtimiseen poikkeusoloissa.